Technicum zoekt technisch installatiepersoneel voor komend 2022

Het technische uitzendbureau Technicum heeft veel vacatures open staan voor technisch personeel. Doordat de economie redelijk is hersteld van de coronacrisis hebben steeds meer bedrijven extra personeel nodig. Dit blijkt onder andere uit de enorme toestroom van technische vacatures uit de installatietechniek en elektrotechniek. Er worden door bedrijven vacatures uitgezet voor elektromonteurs, installatiemonteurs en ander installatiepersoneel. Daarnaast neemt ook de vraag naar servicemonteurs in de gebouwenbeheersystemen toe.

Vraag naar personeel in de installatietechniek

Technicum krijgt de vraag van haar klanten binnen en deelt haar vacatures op haar eigen website en natuurlijk op sociale media. Daarnaast worden de vacatures ook gedeeld onder het netwerk van beschikbare werkzoekenden die zich bij Technicum hebben ingeschreven. De vraag op de arbeidsmarkt naar installatiepersoneel neemt toe. Het aanbod is echter nog behoorlijk beperkt. Om die reden gaat Technicum steeds vaker over tot het opleiden van installatiepersoneel. Daarvoor worden BBL trajecten ingezet en aanvullende opleidingen en trainingen in de installatietechniek en elektrotechniek. Er is veel werk dus is er ook veel keuze. De ervaren consultants van Technicum kunnen zowel onervaren installatiepersoneel als ervaren installatiemonteurs en elektromonteurs ondersteunen bij het vinden van een passende baan.

Technicum BBL en Technicum vacatures

Meer weten? Klik op de knop vacatures Technicum om het werkaanbod van Technicum te bekijken. Ben je benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden klik dan op de knop BBL Technicum. Voor overige vragen kun je het contactformulier van de website gebruiken.