Technicum zoekt elektromonteurs vanaf 22 mei 2022

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar elektromonteurs die graag een nieuwe stap willen maken in hun loopbaan. Door het grote aanbod aan vacatures dat Technicum in handen heeft kan deze technische uitzendorganisatie een brede keuze bieden aan mensen met een elektrotechnische achtergrond. Er is werk in de woningbouw, utiliteit, industrie maar ook in de machinebouw, mechatronica, data en specifieke elektrotechnische systemen. Elektromonteurs die uitgekeken zijn op hun huidige functie kunnen vrijblijvend contact opnemen met Technicum om te horen wat hun loopbaanmogelijkheden zijn op de huidige arbeidsmarkt.

BBL

En loopbaanmogelijkheden zijn er! Je hoeft meestal niet eens een zeer ervaren kracht te zijn om een bepaalde functie te kunnen bemachtigen. De juiste instelling en motivatie zijn in de basis al heel belangrijk en natuurlijk een leergierige houding. Als je op school al elektrotechniek hebt gehad, beschik je al over een theoretisch kader. Doormiddel van een BBL traject en de juiste begeleiding kun je aan de slag met werken en leren. Door deze mogelijkheid kun je ook een functie krijgen waar je nog niet helemaal geschikt voor bent maar waar je na verloop van tijd wel geschikt voor wordt. Kortom Technicum kijkt naar de toekomst! Niet alleen naar de toekomst in de techniek maar ook naar jouw eigen toekomst in een mooie loopbaan.

Wil je meer weten? Klik op de knop vacatures Technicum of BBL Technicum in de menubalk. Dan kom je op een pagina met alle informatie.