Technicum zoekt elektromonteurs vanaf 25 april 2022

Technicum uitzendbureau heeft een grote hoeveelheid vacatures open staan voor elektromonteurs. Het gaat hierbij om vacatures voor elektriciens die ervaring hebben in de woningbouw, utiliteit of industrie. Allemaal sectoren waarbij een groot tekort is aan ervaren monteurs. Als elektromonteur kun je bij Technicum kiezen in welke sector je graag aan de slag zou willen. Ervaren consultants van Technicum kunnen jou helpen om de juiste keuze te maken voor een specifiek bedrijf of project. De keuze is aan jou en je hebt alle vrijheid. Mocht een project in de praktijk toch niet helemaal naar wens zijn dan kun je in overleg met je opdrachtgever en Technicum besluiten om je werkzaamheden bij een ander project voort te zetten. Zo wordt je altijd ingezet in jouw kracht en in werk waar je passie ligt.

Kiezen voor elektrotechnische functies

Mocht je nog niet precies weten wat je wilt dan is dat geen probleem. Tijdens een oriënterend gesprek kan Technicum met jou in kaart brengen waar je goed in bent en welke aspecten je nog zou kunnen ontwikkelen. Technicum kan echter nog veel meer. Technicum kan jou namelijk ook nog aanvullende opleidingen en trainingen bieden zodat je nog beter wordt in je werk en nog breder inzetbaar bent. Dat kan Technicum doen doormiddel van BBL trajecten maar ook met NEN opleidingen en specifieke trainingen die maatwerk worden aangeboden.

BBL of meteen aan het werk

Ben je benieuwd naar wat Technicum jou kan bieden? Klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Via die knop kom je in een digitale omgeving waarin je alle vacatures voor elektromonteurs bij jou in de omgeving. Dat maakt Technicum de ideale gesprekspartner voor iedereen die werk zoekt in de elektrotechniek in heel Nederland. Wil je toch liever een BBL opleiding doen in de elektrotechniek? Klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk. Dan kom je meer te weten over de BBL opleidingsmogelijkheden die bij jou passen.