Technicum zoekt aankomende elektromonteurs vanaf 23 maart 2022

Heb je altijd al in de elektrotechniek willen werken of ben je vanwege de verduurzaming in Nederland geïnteresseerd geraakt in de elektrotechniek? Dan is het verstandig om in contact te treden met Technicum. Dit technische uitzendbureau heeft een groot netwerk aan bedrijven waarvan ze vacatures hebben ontvangen voor aankomende elektromonteurs. Kortom vacatures voor mensen die aan de slag willen in de elektrotechniek maar hier nog geen of weinig ervaring mee hebben.

Wat kun je dan gaan doen? Als aankomend elektromonteur wordt je ingezet in een inwerktraject. Daarin krijg je een VCA certificaat maar ook een complete BBL opleiding elektrotechniek als je dat wilt. Verder ga je aan de slag in een zogenaamde instroomfunctie. Hierbij kun je denken aan een functie als monteur zonnepanelen, of dradentrekker. Ook kun je aan de slag in het plaatsen van wandcontactdozen en dergelijke. De werkzaamheden die je als instromende elektromonteur kunt doen zijn heel divers. Technicum kan met jou in kaart brengen welke werkzaamheden het beste bij je passen en waar je deze werkzaamheden kunt uitvoeren.

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden om bij Technicum aan de slag te gaan als aankomend elektromonteur neem dan contact op via de knop: Technicum vacatures. Wil je meer weten over BBL? Klik dan op de knop: Technicum BBL. Beide knoppen staan in de menubalk.