Technicum zoekt collega’s vanaf april 2022

Ben je op zoek naar een leuke baan waarin je te maken krijgt met techniek, personeel en commercie? Dan is een baan als consultant bij Technicum een geweldige kans voor jou. Bij een toonaangevende arbeidsbemiddelaar als Technicum leer je hoe je werkzoekenden in de techniek aan een passende baan kunt helpen. Technicum zoekt nieuwe collega’s die deze uitdaging willen aangaan in Noord-Holland en in Sneek. Ook op andere plaatsen in Nederland kan Technicum versterking gebruiken, want het is druk heel druk in de techniek.

Hoe meer technische vacatures ontstaan op de arbeidsmarkt hoe drukker consultants van Technicum het krijgen. Er zijn in Nederland tienduizenden vacatures die open staan in de metaaltechniek, installatietechniek, elektrotechniek en telecom. Dit zijn de specialisaties waar Technicum specifiek op is gericht. Hoe groter de organisatie van Technicum wordt hoe beter deze vacatures kunnen worden voorzien van gekwalificeerd technisch personeel. Technicum is daarom de ideale plek voor consultants die graag met mensen werken, interesse hebben in de techniek en daarnaast ook het winstoogmerk in gedachten houden.

Wil je ook aan de slag bij Technicum of ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen deze organisatie? Dan kun je contact opnemen met Technicum via de knol vacatures Technicum in de menubalk. Je kunt ook een bericht insturen via het contactformulier van de website. Wellicht ben jij straks de nieuwe collega bij Technicum.