Technicum zoekt interne collega’s in heel Nederland in februari 2020

Technicum uitzendbureau is een dynamische organisatie die vestigingen heeft in vrijwel elke provincie van heel Nederland. De afgelopen jaren is Technicum aanzienlijk gegroeid en daardoor is het vacatureaanbod van deze organisatie aanzienlijk groter geworden. De organisatie deelt haar vacatureaanbod op in interne en externe vacatures. De interne vacatures zijn vacatures binnen de organisatie van Technicum zelf aanwezig zijn op kantoor en op de vestigingen zelf. Externe vacatures zijn vacatures die Technicum heeft ontvangen van haar opdrachtgevers. Het is bekend dat er in de techniek veel vacatures open staan. Dat blijkt ook uit het externe vacatureaanbod van Technicum. Omdat het externe vacatureaanbod toeneemt moet ook het interne personeelsbestand van Technicum meegroeien. Daardoor ontstaan er meer interne vacatures bij Technicum.

Vacatures van Technicum

De interne vacatures van Technicum zijn verspreid over heel Nederland. Er worden met name consultants gezocht voor vestigingen die verantwoordelijk zijn voor het volledige proces van het inschrijven van kandidaten tot en met het plaatsen van kandidaten bij bedrijven. Het werk bij Technicum is veelzijdig en het takenpakket is heel breed. Het is daarom belangrijk dat je in verschillende rollen kunt functioneren. Je bent commercieel ingesteld om bedrijven te benaderen voor nieuwe vacatures maar je bent ook loopbaanbegeleider voor werkzoekenden. Daarnaast ben je ook nauwkeurig met betrekking tot het toepassen van de werkinstructies, het verstrekken van veiligheidsinstructies en het gebruik van de wet- en regelgeving. Voor collega’s van Technicum is geen dag hetzelfde. Dat maakt het werken bij Technicum leuk en uitdagend.

Solliciteren op vacatures van Technicum
Het solliciteren op vacatures van Technicum kan eenvoudig door een mail te sturen via het contactformulier. Ook kun je via de knop ‘Vacatures Technicum’ en overzicht krijgen van het totale vacatureaanbod van Technicum.