Technicum zoekt collega’s in Alkmaar, Groningen en Zwolle

Technicum is een belangrijke speler op de technische arbeidsmarkt. Vooral nu het tekort aan technisch personeel toeneemt is Technicum in veel situaties de oplossing voor zowel technische bedrijven als voor werkzoekenden. Technicum brengt namelijk personeel en bedrijven bij elkaar. Dit gebeurd op de technische arbeidsmarkt, een dynamische omgeving waarin kennis, communicatie en maatwerk centraal staan naast veiligheid en verduurzaming. Technicum groeit en dat betekent dat er ruimte ontstaat voor meer enthousiaste collega’s. In het noorden van Nederland zoekt Technicum nieuwe collega’s op maar liefst drie vestigingen: Groningen, Zwolle en Alkmaar. De teams op deze vestigingen zoeken een nieuwe consultant. Als consultant ben je het aanspreekpunt voor technische werkzoekenden maar ook voor bedrijven in de techniek.

Technicum is actief in de techniek

De sectoren waarin Technicum sterk vertegenwoordigd is zijn heel divers. Zo heeft Technicum veel personeel in de installatietechniek, elektrotechniek en de metaaltechniek aan een passende baan of opleiding geholpen. Inderdaad ook aan opleidingen want Technicum heeft namelijk een eigen opleidingsaanbod ontwikkeld de afgelopen jaren. Voor werkzoekenden heeft Technicum daarom niet alleen een vacature aanbod maar ook een aanbod in opleidingen. Wil jij graag creatief meedenken met bedrijven en werkzoekenden om zoveel mogelijk mensen aan een technische baan te helpen? Dan is Technicum de plaats voor jou. Technicum heeft veel voordelen ten opzichte van andere arbeidsbemiddelingsbureaus omdat Technicum al tientallen jaren bestaat. Daardoor heeft Technicum veel processen goed in kaart. Een voorbeeld van een proces waar Technicum in uitblinkt is het inwerkproces van nieuwe collega’s. Dit inwerktraject is zo ontwikkeld dat iedereen die graag aan de slag wil bij Technicum intern zichzelf goed kan reden in een digitaal trainingsprogramma en verschillende persoonlijke trainingsmomenten op diverse locaties.

Werken bij Technicum

Ben jij benieuwd hoe jouw loopbaan bij Technicum kan worden voortgezet? Woon je in de buurt van Alkmaar, Groningen of Zwolle? Neem dan snel contact op via het contactformulier van deze website en wie weet ben je straks een nieuwe collega bij Technicum.