Technicum zoekt ervaren lassers in Friesland en Groningen: update 10 maart 2020

Wil je graag aan de slag als lasser bij een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek dan is dit je kans. Technicum is op zoek naar een MIG/MAG lasser voor diverse opdrachtgevers in Friesland en Groningen. Ben je benieuwd naar het aanbod van Technicum neem dan contact op met 058 2945090. Een ervaren collega kan dan het vacatureaanbod met jou bespreken. Zo weet je precies welke vacatures open staan. Bovendien kan Technicum jou ondersteunen bij het vinden van de juiste werkplek bij jou in de omgeving. Als je meer algemene informatie wilt hebben over de vacature lasser lees dan onderstaande alinea’s goed door.

Waar is Technicum naar op zoek?
Technicum is op zoek naar lassers die een paar jaar ervaringen hebben in het maken van lasverbindingen met het MIG/MAG lasproces. Deze lasverbindingen worden bij de opdrachtgevers in verschillende posities gemaakt. Zo zijn er lasverbindingen die onder de hand worden gemaakt maar ook stapellassen die van beneden naar boven worden aangebracht. Verder worden ook hoeklassen en stuiklassen aangebracht in werkstukken. De voorkeur van onze opdrachtgevers gaat uit naar ervaren lassers die meerdere posities beheersen. Verder is het belangrijk dat een lasser wel de basis beheerst van tekening lezen. Deze ervaring heb je nodig om je werkstuk goed te begrijpen en eventueel de maatvoering te bepalen en te controleren. De meeste bedrijven die lassers in dienst hebben willen graag personeel dat fulltime beschikbaar is. Je bent verantwoordelijk voor je eigen laswerk en hebt oog voor kwaliteit.

Waar zoekt Technicum lassers?
De bedrijven waar Technicum lassers zoekt zijn heel divers. Zo zijn er bedrijven in de jachtbouw, staalconstructie, machinebouw, procestechniek en worden ook producten gemaakt voor defensie en andere overheidsinstellingen. De locaties waar Technicum lassers zoekt zijn ook heel verschillend. Zo zijn er lassers nodig in omgeving Leeuwarden maar ook in Dokkum, Drachten, Franeker, Harlingen, Sneek en Heerenveen en omgeving worden lassers gezocht. Wil je meer weten over de verschillende werkplekken en vacatures die Technicum heeft open staan neem dan contact op met 058 2945090.

Wat biedt Technicum jou als lasser?
– Een interessante lasfunctie met de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij goed functioneren.
– Een fulltime dienstverband voor bepaalde periode voor het langdurige project bij één van onze klanten.
– Bijscholing in de vorm van relevante cursussen/trainingen is mogelijk.
– Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metaal & Techniek
– Professionele werkomgeving en Arbo-technisch verantwoord door middel van o.a. zeer goede luchtzuivering en geluidsisolatie in werkplaats.