Technicum vacatures voor elektromonteurs 27 augustus 2023

Technisch uitzendbureau Technicum heeft aan het einde van de maand augustus verschillende vacatures open staan voor elektromonteurs in heel Nederland. Omdat Technicum landelijk actief heeft heeft deze organisatie samenwerkingsverbanden met bedrijven in de elektrotechniek door heel Nederland. Op die manier krijgt Technicum veel vacatures binnen. De functies die Technicum binnen krijgt in de elektrotechniek zijn heel verschillend. Zo zijn er vacatures voor elektromonteurs in de bouw maar ook in de machinebouw en de industrie. Binnen deze technische segmenten zijn nog meer onderverdelingen te maken. Zo zijn er binnen de bouw elektrotechnische functies in de woningbouw maar ook in de utiliteit. Voor elektromonteurs is er wat te kiezen.

Ook in de machinebouw en de voertuigenindustrie worden elektromonteurs gevraagd. Deze sectoren vragen vaak om elektromonteurs die in de kasten en panelenbouw aan de slag kunnen maar ook om elektromonteurs die verstand hebben van zwakstroom en elektrische schakelingen die plaatsvinden in de machinebouw. Elektromonteurs kunnen in de machinebouw ook een functieverbreding doen zodat ze ook verstand krijgen van mechatronica en robotica. In de bouw komen vrijwel geen mechatronica en robotica aan de orde maar krijgen elektromonteurs meer te maken met domotica en internet of things.

Er is veel te kiezen voor elektromonteurs in Nederland die op zoek zijn naar een andere baan. Ben jij ook een elektromonteur of wil je graag een elektromonteur worden? Klik dan op de knoppen vacatures Technicum en BBL Technicum. Dan kom je meer te weten over jouw mogelijkheden om als elektromonteur aan de slag te gaan in Nederland.