Vacatures voor elektromonteurs via Technicum vanaf 20 augustus 2023

Ben jij een ervaren elektromonteur en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt? Je hebt misschien al gezien dat er veel vacatures zijn voor elektromonteurs. De meeste elektromonteurs worden gevraagd in de bouw. Bijvoorbeeld voor de installatie van woningen, utiliteitscomplexen en andere gebouwen. Als je echter nog wat dieper in de vacatures duikt dan zijn er ook veel vacatures voor elektromonteurs in specialistische functies op het gebied van domotica oftewel huisautomatisering en internet of things. Daarnaast zijn er ook veel vacatures voor mensen die een elektrotechnische achtergrond hebben en in de machinebouw aan de slag willen. Bijvoorbeeld voor het opbouwen van schakelkasten en interfaces. Dat is specialistisch werk waar je als elektromonteur in kunt groeien. Met een goede basis in de elektrotechniek heb je de mogelijkheid om jezelf verder te specialiseren. Je kunt via Technicum jouw mogelijkheden inventariseren.

Hoe kom je met Technicum in contact? Eenvoudig via de knop vacatures Technicum. Je kunt ook meer te weten komen over BBL mogelijkheden. Dat is in feite het werken en leren. Deze leerwerkprogramma’s zijn via Technicum uitgebreid met specifieke voorschakeltrajecten zoals Technicum ONE installatietechniek, Technicum ONE elektrotechniek, Technicum ONE mechatronica en andere specialistische opleidingen die gericht zijn op een segment van de techniek. Als elektromonteur kun je jezelf dus ook verder ontwikkelen en je kennis verbreden in samenwerking met Technicum.

Wil je meer weten? Klik dan op de knop vacatures Technicum of op de knop BBL Technicum. Deze knoppen staan in de menubalk.