Technicum gaat extra elektromonteurs werven voor vacatures in april 2021

Het technische uitzendbureau Technicum is op zoek naar ervaren en beginnende elektromonteurs. Deze VCU gecertificeerde organisatie heeft de afgelopen maanden doormiddel van verschillende acties op de arbeidsmarkt een grote hoeveelheid vacatures binnen gekregen. Daardoor is er veel te kiezen voor elektromonteurs. Het aanbod aan vacatures voor ervaren elektromonteurs is heel groot. Daarnaast zijn er ook veel vacatures voor instromers in de elektrotechniek. Technicum heeft de afgelopen jaren vele tientallen elektromonteurs opgeleid doormiddel van BBL trajecten en andere opleidingsprogramma’s.

Veel werk voor elektromonteurs

Er is de komende tijd voldoende werk voor elektromonteurs. De energietransitie in Nederland kan eigenlijk niet buiten de elektrotechniek om gebeuren. Dat betekent dat er ook veel elektromonteurs in de toekomst moeten worden ingezet. Het grote struikelblok is echter dat er te weinig elektromonteurs beschikbaar zijn op de arbeidsmarkt. Daarom is juist opleiding en ontwikkeling zo belangrijk voor deze sector. Alleen door meer mensen op te leiden in de elektrotechniek kan het personeelstekort in de toekomst op een effectieve manier worden opgelost.

BBL of vacatures in elektrotechniek

Technicum legt daarom de focus op twee kernpunten. Het werven van elektromonteurs en het ontwikkelen van elektromonteurs. Deze twee speerpunten of kernpunten moeten er voor zorgen dat in de toekomst voldoende elektrotechnisch personeel beschikbaar is op de arbeidsmarkt. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden die Technicum jou kan bieden in de elektrotechniek neem dan contact met Technicum via de knoppen vacatures en BBL in de menubalk. Dan krijg je een goed beeld van wat Technicum voor jou kan betekenen voor een loopbaan in de elektrotechniek.