Technicum uitzendbureau 2019-2020

Technicum is een intermediair en maakt deel uit van USG People. USG People is onderdeel van RGF Staffing, wereldwijd één van de grootste HR-dienstverleners met activiteiten in Europa, Japan, Noord-Amerika en Oceanië. Iedere dag werken er meer dan 300.000 medewerkers via het netwerk van RGF Staffing bij bedrijven en instellingen. Bij Technicum draait het om het werven en bemiddelen van technisch specialisten. HBO stagiair Maikel Moll heeft in het derde jaar van zijn opleiding Bedrijfskunde stage gelopen bij deze uitzendorganisatie en heeft onderstaande samenvatting gemaakt over deze Technische intermediair.

Technicum is een VCU gecertificeerd uitzendbureau. Dat betekent dat Technicum extra aandacht besteed aan veiligheid, gezondheid en milieu op de arbeidsmarkt. Deze technische uitzendorganisatie is landelijk actief en heeft per regio één of meerdere vestigingen. Technicum beschikt hierdoor over een landelijk netwerk van meerdere vestigingen die nauw met elkaar samenwerken. Technicum bemiddelt personeel in verschillende sectoren. Het maakt niet uit of het nu gaat over werktuigbouwkunde, telecom, engineering of installatietechniek Technicum zoek de juiste kandidaat voor haar opdrachtgevers.

De markt om Technicum heen blijft zich maar ontwikkelen. Andere tijden vragen om andere oplossingen en daarom is het eens in de zoveel tijd nodig om te kijken naar innovaties binnen de huidige processen. Technicum probeert niet alleen met de tijd mee te gaan maar probeert ook voorop te lopen. Zo is Technicum al geruime tijd actief in het bieden van technische opleidingen aan haar werknemers maar ook aan instromers. Op het gebied van BBL maar ook in andere opleidingsvormen is Technicum goed op de hoogte.

Bij Technicum werken meerdere specialisten die als opleidingsadviseur functioneren. Zo is een sollicitant of flexwerker verzekerd van een goed advies en wordt technisch personeel zo goed mogelijk ontwikkelt voor de toekomst. De toekomst kan niet zonder techniek en Technicum wil graag een bijdrage leveren aan deze toekomst door het juiste personeel te bemiddelen voor elke technische klus of project. Wil je meer weten over Technicum klik dan op de knop ‘Vacatures Technicum’ in de menubalk.