Technicum ONE groot succes in november 2022

Technicum ONE heeft aan het einde van 2022 verschillende aankomende vakkrachten opgeleid in de richting van elektromonteur, bedradingsmonteur, monteur zonnepanelen monteur. Inmiddels hebben tientallen mensen met interesse in de techniek de mogelijkheid gekregen om een Technicum ONE opleiding te volgen. Deze mensen hebben als deelnemer aan Technicum ONE vier dagen meegedraaid in een opleidingsprogramma en twee terugkomdagen gehad. Door dit traject beheersen ze de basis van en elektrotechniek. Deelnemers aan Technicum ONE elektrotechniek kunnen bedrading aanbrengen, buizen plaatsen, wandcontactdozen en schakelaars. Dat maakt deze monteurs geschikt voor een assistentenfunctie in de elektrotechniek.

Installatietechniek, elektrotechniek, mechatronica

Natuurlijk is Technicum ONE een basis voor een loopbaan in de techniek. Er zijn verschillende Technicum ONE varianten. Hierbij kun je denken aan Technicum ONE elektrotechniek, Technicum ONE Installatietechniek en Technicum ONE mechatronica. Er zijn specifieke uitstroomprofielen waarbij de wens van de kandidaat centraal staat. Nadat het Technicum ONE traject succesvol is afgerond kan de deelnemer aan de slag bij een erkend leerbedrijf. Technicum heeft contact met erkende leerbedrijven door heel Nederland. Dat zorgt er voor dat er vrijwel altijd een mogelijkheid is voor een Technicum ONE kandidaat om in de buurt van zijn of haar woonplaats aan de slag te gaan en verder te leren in de praktijk. Technicum ONE vormt bovendien de ideale opstap richting een BBL traject in de techniek.

Technicum ONE of BBL

Wil je meer weten over Technicum ONE of een BBL opleiding volgen in de techniek? Klik dan op de knop BBL Technicum in de menubalk.