Intercedent worden bij Technicum vanaf de zomer van 2021?

Technicum uitzendbureau zoekt op verschillende locaties in Nederland een aankomend of ervaren intercedent. Het gaat hierbij onder andere om het noorden van Nederland. In Leeuwarden, Sneek, Drachten, Zwolle en Noord-Holland worden nieuwe interne medewerkers gezocht voor het technische uitzendbureau. Als intercedent bij Technicum wordt je consultant genoemd. Dat is niet verwonderlijk want je hebt naast een commerciële rol ook een adviserende rol richting de klanten maar ook richting de werkzoekende. Je kunt op verschillende niveaus meedenken en adviseren op het gebied van technisch werk.

De ideale kandidaat zoeken in de techniek

Klanten zoeken vaak de ideale kandidaat voor een technische vacature. Als intercedent bij Technicum heb je een afwisselende functie. Je gaat actief op zoek naar kandidaten in je eigen netwerk, op sociale media en op vacaturebanken. Naast het zoeken van kandidaten houdt je ook intakegesprekken met werkzoekenden en kandidaten zodat je in kaart kunt brengen welk werk het beste bij hun past. Vervolgens zoek je contact met klanten om te kijken of die een passende vacature hebben open staan. Je regelt het sollicitatiegesprek en als dat geslaagd is zorg je voor een succesvolle onderhandeling met de klant. Als de kandidaat geplaatst is rond je ook de complete administratie af en onderhoud je contact met de klant en de medewerker over de voortgang van de werkzaamheden.

Solliciteren

Heb je interesse in deze allround functie? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum of stuur een reactie via het contactformulier. Ook voor vragen over deze vacature kun je deze opties hanteren.