Vacature CNC draaier in Dokkum vanaf bouwvak 2021

Ben je een ervaren draaier en kun je goed overweg met CNC gestuurde machines? Dan is deze vacature interessant voor jou. Het betreft een vacature voor een CNC draaier bij een klein metaalbedrijf met een goede werksfeer en uitdagende afwisselende producten. Je draait dus zelden grote series maar hebt wel een hele professionele CNC bank ter beschikking. Het werk is in een nieuwe moderne hal die specifiek is ingericht voor de verspaning. Binnen het bedrijf worden machineonderdelen gemaakt maar ook complete machines. Er wordt gewekt met verschillende toleranties die gekoppeld zijn aan de wensen van een breed scala aan opdrachtgevers.

Welke ervaring heb je nodig?

Het is belangrijk dat je veel verstand hebt van CNC draaien. Mocht je alleen verstand hebben van conventioneel verspanen dan is dat ook een goede basis maar moet je wel rekening houden met een langer inwerktraject en opleidingstraject. Een opleiding in de metaaltechniek op mbo niveau 3 of hoger is gewenst. Verder is het belangrijk dat je met eigen vervoer in Dokkum kunt komen. Een rijbewijs is dus niet vereist als je maar zelfstandig met openbaar vervoer of op de fiets in Dokkum kunt komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature CNC verspaner open staat is een middelklein bedrijf in de metaaltechniek. Het bedrijf is gevestigd in Dokkum boven Leeuwarden en is ook goed bereikbaar vanuit Drachten en Groningen. Het bedrijf heeft ongeveer 20 mensen in dienst en richt zich op de productie van machines en halffabricaten. Omdat het bedrijf verschillende opdrachtgevers heeft met verschillende wensen zijn de werkzaamheden heel divers. Binnen het bedrijf zijn er mogelijkheden om een extra opleiding of training te volgen. Het bedrijf heeft onlangs een nieuwe hele lichte loods gebouwd. Daar is het werkklimaat uitstekend en kan het bedrijf concurreren met de topbedrijven in de verspaning.

Arbeidsvoorwaarden

Het bedrijf bied een salaris van rond de 2600 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Dit salaris kan hoger of lager zijn op basis van de ervaring en opleiding van de kandidaat. Verder krijg je reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer woon-werkverkeer. De functie CNC draaier is in eerste instantie bestemd voor een ervaren kracht. Toch staat het bedrijf ook open voor mensen die willen werken en leren in de vorm van een BBL traject verspaning. Heb je hier interesse in? Dan kun je ook reageren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.