Vacature BBL lasser niveau 3 in Dokkum vanaf 18 mei 2021

Heb jij altijd al lasser willen worden en kun je een beetje technische tekeningen lezen dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een klein en gezellig bedrijf in het noorden van Friesland zijn wij op zoek naar een aankomend lasser samensteller. Iemand die een beetje ervaring heeft met lassen bijvoorbeeld vanuit de hobby  of vanuit eerdere opleidingen. Een persoon die deze ervaring graag verder wil uitbouwen en een ervaren lasser wil worden. Kortom iemand die leergierig is op lastechnisch gebied. Ben jij iemand die zich hierin herkent lees dan snel verder.

Welke ervaring heb je nodig?

Het belangrijkste voor dit BBL traject is motivatie en technisch inzicht. We zoeken een kandidaat die weet wat lassen is en graag dit vakgebied wil aanleren. Iemand die zijn of haar beperkte ervaring op het gebied van lassen verder wil vergroten. Een opleiding in de techniek op mbo niveau 2 is wel gewenst als vooropleiding om meteen in niveau 3 in te kunnen stromen. Heb je deze vooropleiding niet informeer dan naar de mogelijkheden.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature voor BBL open staat heeft ongeveer 40 medewerkers in dienst en maakt verschillende machines en apparaten. Het is een bedrijf waarin medewerkers zichzelf goed kunnen ontwikkelen. Er is veel aandacht voor opleiding en vakmanschap. Het bedrijf is niet alleen actief op het gebied van lassen maar ook op het gebied van constructiebankwerken, plaatbewerking en verspaning. Binnen het bedrijf werken de collega’s met elkaar samen aan mooie producten. Het bedrijf is gevestigd in Dokkum en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Drachten en Groningen.

Arbeidsvoorwaarden

Als BBL-er krijg je een salaris conform de cao kleinmetaal. Daarnaast wordt de opleiding BBL lasser constructiebankwerker voor jou betaald. Wat willen we daar voor terug? Gewoon jouw inzet om aan de slag te gaan met een BBL opleiding lassen. Het bedrijf hoopt voor langere tijd met jou een toekomst op de bouwen en zal daarom een BBL contract voor bepaalde tijd met jou aangaan. Als je het BBL traject hebt afgerond kun je een vast contract krijgen bij het bedrijf oftewel een contract voor onbepaalde tijd. Je krijgt vanuit de organisatie alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen tijdens en ook na je BBL traject.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk.