Installatiemonteur verwarming

Ben jij een ervaren installatiemonteur in verwarmingsinstallaties en zou je graag aan de slag willen in een functie waarin je veel afwisseling krijgt? Dan zijn we op zoek naar jou! De verwarmingstechniek is de afgelopen jaren volop in beweging geweest. Er worden nieuwe installaties, warmtepompen, airconditionings, klimaatbeheersingssystemen en andere technologische ontwikkelingen gedaan waarmee woningen, utiliteit en industrie duurzamer kan worden verwarmd. Daarvoor zijn natuurlijk ervaren monteurs nodig. Daarom zijn we op zoek naar verwarmingsmonteurs die een bijdrage willen leveren aan dit belangrijke proces.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 5 jaar hebt gewerkt als zelfstandige verwarmingsmonteur. Een mbo opleiding in de installatietechniek op minimaal niveau 2 is vereist. Bovendien is ervaring in verschillende verwarmingstechnieken vereist. Hierbij kun je denken aan vloerverwarming, warmtepompen, waterstofketels, hybride installaties en conventionele cv-installaties. Omdat de werkzaamheden op verschillende locaties worden uitgevoerd is een rijbewijs noodzakelijk.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een allround installatiebedrijf met ongeveer 20 installatiemonteur en elektromonteurs in dienst. Deze installateur is actief in de woningbouw, utiliteit en in mindere mate in de industrie. Het bedrijf bedenkt klant specifieke oplossingen voor de verwarming en verlichting en overige installaties van woningen en bedrijfscomplexen. Monteurs zijn veel zelfstandig op weg maar werken ook in teams.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze fulltime functie wordt een salaris geboden van rond de 2700 euro bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de werkervaring en de opleiding van de sollicitant. Hoe meer ervaring hoe meer je kunt verdienen. Naast salaris ontvang je ook reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om kosteloos opleidingen en trainingen te volgen. Daarnaast krijg je ook handgereedschap in bruikleen en indien nodig ook elektrisch gereedschap. Vanuit de organisatie krijg je ook professionele persoonlijke beschermingsmiddelen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature dan kun je altijd reageren via de knop vacatures in de menubalk