Vacature BBL lasser Leeuwarden vanaf 1 maart 2021

Heb jij altijd al lasser willen worden en heb je een beetje ervaring met het lasproces dan is dit een ideale vacature voor jou. Voor een opdrachtgever in de buurt van Leeuwarden zijn we op zoek naar iemand die de uitdaging aan wil gaan. Je krijgt een opleidingstraject tot constructiebankwerker lasser die volledig door de organisatie wordt betaald. Daarnaast verdien je ook nog een salaris en krijg je reiskostenvergoeding. Bovendien kun je als lasser met papieren er zeker van zijn dat altijd aan het werk bent want goed opgeleide lassers worden veel gevraagd op de arbeidsmarkt. Een BBL traject voor lasser constructiebankwerker is daardoor een investering in jezelf en jouw toekomst.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit BBL traject heb je alleen wat basiskennis nodig van het lasproces. Je moet weten wat lassen is om een goede keuze te maken voor het beroep lasser. Je kunt bijvoorbeeld tijdens een opleiding hebben gelast, door je hobby of in je werk of stage. De nadruk ligt hierbij op het MIG/MAG lassen oftewel het lassen van staal. Ook technische tekeningen lezen komt aan de orde. Daarom is technisch inzicht van groot belang.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar we een BBL lasser zoeken is gevestigd boven Leeuwarden en maakt verschillende producten voor de transportsector en logistieke sector. Het bedrijf heeft ongeveer 30 tot 40 werknemers in dienst in verschillende sectoren. Het bedrijf heeft een informele werksfeer en werknemers werken in teamverband aan producten.

Arbeidsvoorwaarden

Binnen dit fulltime BBL traject wordt de opleiding volledig vergoed door de organisatie. Je krijgt een salaris dat gelijkwaardig is aan het salaris dat je collega’s verdienen met evenveel ervaring. Bovendien krijg je naast je BBL opleiding ook de mogelijkheid om nog verschillende andere opleidingen te volgen. Hierbij kun je denken aan het behalen van specifieke lasdiploma’s, een heftruckcertificaat of een veiligheidscertificaat.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Ook de knop BBL kan worden aangeklikt als je specifiek op zoek bent naar meer informatie over BBL trajecten.