Imtech voert een grote opdracht uit voor Volkswagen

Het bedrijf Imtech is door autofabrikant Volkswagen ingehuurd om nieuwe technologieën te installeren in de nieuwe Volkswagenfabriek in Polen. Dit nieuws werd bekend gemaakt door Imtech. Het bedrijf maakte bij dit nieuws geen financiële details bekend.

Welke technologie gaat Imtech aanbrengen?
Imtech zal in de Volkswagenfabriek verschillende installaties aanbrengen. Ze worden door dit bedrijf onder andere de ventilatiesystemen aangebracht. Verder worden er installaties voor de koeltechniek/ koudetechniek geïnstalleerd.  Ook de verwarmingsinstallatie wordt door Imtech in de fabriek geplaatst. Door deze verschillende installaties wordt de installatie van de complete klimaatbeheersing van de Volkswagenfabriek aan Imtech overgelaten. Naast de klimaatbeheersing worden ook persluchtsystemen aangebracht en externe en interne installaties voor brandkranen.

Imtech is dankbaar
Het bedrijf Imtech is dankbaar en blij met het contract dat gesloten is met Volkswagen. Dit contract biedt Imtech volgens CEO Gerard van de Aast de mogelijkheid om hun dienstverlening voort te zetten met een grote klant in de auto-industrie. Imtech waardeert het vertrouwen dat door Volkswagen in het bedrijf wordt gesteld. Voor Imtech is de auto-industrie een belangrijke markt aldus de CEO.

Reactie van Technisch Werken
Imtech kan goed nieuwe grote opdrachten gebruiken. Dit is van groot belang voor de continuïteit voor het bedrijf. Verder is het ook goed nieuws dat Imtech een opdracht mag uitvoeren voor een toonaangevend automerk. Dit zorgt voor veel positieve reclame. Deze reclame is uitermate gunstig en misschien ook wel noodzakelijk in een markt die nog steeds niet hersteld is van de economische crisis.