Ervaring als intercedent en vestgingsmanager worden bij Technicum Leeuwarden in 2022?

Dat kan!

Heb jij ervaring als intercedent en ben je toe aan een volgende stap? Wacht dan niet langer en lees onderstaand bericht. In Technicum Leeuwarden staat een team van vier consultants voor je klaar om je met open armen te ontvangen. Team Technicum Leeuwarden bestaat uit enthousiaste consultants die behoefte hebben aan een ervaren meewerkende leidinggevende. Iemand die ervaring heeft in het bemiddelen van flexibel personeel maar ook overzicht kan houden op het gebied van vestigingsresultaten en personeelsplanning. Daarnaast ook commercieel is ingesteld en samenwerkingsovereenkomsten kan opstellen voor grotere klanten.

Verschillende rollen

Je bent als vestigingsmanager bij Technicum actief in verschillende rollen. Je bent een coach naar jouw collega’s maar ook een aanspreekpunt voor de regiomanager. Je denkt na over strategisch beleid van je vestiging maar kunt ook ondersteuning bieden als het heel druk is in de arbeidsbemiddeling. Een ideale rol voor iemand die al wat ervaring heeft in de hectische wereld van de arbeidsbemiddeling en toe is aan een volgende stap. En die stap maak je niet alleen. Technicum kenmerkt zich ten opzichte van andere uitzendbureaus door het teamgerichte denken en werken. Bij Technicum heb je geen persoonsgebonden targets maar teamdoelstellingen. Samen werk je ergens naar toe. Deze doelstellingen bestaan uit aantal personeelsleden, omzet en marge.

Teamgericht

Met je team ga je kijken en bespreken hoe je iedereen in zijn of haar kracht inzet. Je hebt inzicht in competenties en vaardigheden en weet deze goed in te zetten zodat iedereen tot zijn of haar recht komt. Technicum is een technische uitzendorganisatie en is met name in de installatietechniek, elektrotechniek en de werktuigbouwkunde groot. Binnen deze sectoren zijn veel bedrijven bekend met Technicum. Als vestigingsmanager zorg je er voor dat je samen met je team de klantenkring van Technicum nog groter maakt en daarbij ook de bestaande klanten onderhoud.

Neem contact op

Klinkt dit als een leuke uitdaging? Neem dan contact op via het contactformulier om meer te weten te komen. Je kunt ook bellen naar de Technicumvestinging in Leeuwarden, nummer 058 2945090 en vragen naar Pieter Geertsma.