Intercedent worden in 2022 ? Dat kan bij Technicum Drachten!

Heb je een commerciële opleiding gevolgd of een opleiding op het gebied van HR / personeelszaken dan heb je de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij Technicum. Op verschillende locaties in Nederland zoekt Technicum consultants oftewel intercedenten die net een beetje meer kunnen. Op de vestiging in Drachten maar ook in Leeuwarden is de positie consultant nog vacant. Een mooie kans om een nieuwe impuls te geven aan jouw loopbaan maar ook aan de loopbaan van werkzoekenden in de techniek.

Aandacht voor ontwikkeling

Technicum hecht veel waarde aan vakmanschap. Niet alleen voor het technische personeel dat door Technicum bemiddeld wordt maar ook voor het interne personeel heeft Technicum veel aandacht. Tenslotte is Technicum een toonaangevende organisatie in de bemiddeling van specialisten in de bouw en techniek. Als consultant ben je bij Technicum in een dynamische rol actief. Geen dag is hetzelfde. Je werft, selecteert en bemiddelt technisch personeel en doet daarbij zowel de onderhandelingen als de bijbehorende administratie. Een hele actieve functie waarbij je meebeweegt op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Neem contact op

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging of heb je gewoon interesse in deze vacature? Neem dan contact op via het contactformulier of klik op de knop vacatures Technicum in de menubalk. Dan kom je meteen op de website van Technicum en zie je het vacature aanbod van deze organisatie.