BBL Mechatronica vanaf 16 oktober 2023?

Heb je een passie voor machines en robotisering? Dan zou de opleiding BBL mechatronica wel wat voor jou kunnen zijn. Deze praktijkgerichte BBL opleiding is bij uitstek geschikt voor deelnemers die graag een brede achtergrond willen hebben in mechanische techniek en elektrotechniek. Tijdens een BBL opleiding ben je in feite aan het werken en leren. Dat zorgt er voor dat je zowel leert als geld verdient. Een ideale combinatie voor mensen die al een baan hebben en toch willen overstappen. Omdat je tijdens je BBL opleiding toch een inkomen hebt kun je toch je vaste lasten betalen.

Investering

Daarnaast is een investering in tijd in een BBL opleiding feitelijk het enige wat je hoeft te doen. Je moet jezelf inzetten om de opleiding te behalen. Het betalen van de opleiding wordt door de werkgever gedaan. Op die manier zijn er voor de deelnemers aan een BBL opleiding geen aanzienlijke kosten verbonden aan dit traject. Geen wonder dat er veel zijinstromers kiezen voor een BBL traject. Omdat er veel werk is in de techniek zijn technische BBL opleidingen op dit moment in Nederland zeer in trek. Via een technische BBL opleiding heb je niet alleen opleidingservaring maar ook werkervaring. Na het behalen van je BBL traject bij een erkend leerbedrijf ligt er over het algemeen een mooi contract voor je klaar. De werkgever van het erkende leerbedrijf wil jou natuurlijk graag behouden voor de toekomst. Dan kun je tijdens je werk nog meer leren over de techniek.

Aanmelden

Heb je interesse in de BBL traject mechatronica? Klik dan op de knop BBL in de menubalk. Dan kun je al je vragen stellen over BBL opleidingen of jezelf meteen aanmelden voor een BBL opleiding van jouw keuze.