Technicum ONE mechatronica Leeuwarden van start in zomer 2023

Technicum ONE is een opleidingstraject dat ontwikkelt is voor instromers in de techniek, kortom voor mensen die nog niet eerder in de techniek hebben gewerkt en hierin graag aan de slag zouden willen. Technicum ONE heeft verschillende opleidingsrichtingen waaronder de elektrotechniek, installatietechniek, mechatronica en nog een specifieke opleidingsrichting in het plaatsen van zonnepanelen. Technicum is een organisatie die veel belang hecht aan de toekomst van de techniek in Nederland. Zonder technisch personeel is deze toekomst echter niet haalbaar. Daarom doet Technicum haar best om zoveel mogelijk gemotiveerde mensen op te leiden voor een baan in de techniek.

Technicum ONE programma

Technicum ONE is een opleidingsprogramma dat zo is opgesteld dat je eigenlijk nauwelijks ervaring in de techniek hoeft te hebben. Ook een opleiding in de techniek is niet nodig. Daarom kun je met een mbo niveau 1 opleiding of een havo opleiding gewoon beginnen aan deze opleidingen. Natuurlijk is het wel belangrijk dat je deze opleidingen niet voor de lol volgt maar dat je duidelijk de toekomst voor ogen hebt. Daarom wordt er aan het begin van het Technicum ONE opleidingstraject veel aandacht besteed aan jouw specifieke wensen met betrekking tot je loopbaan. Kortom wat zou je lager graag willen worden? Daar wordt dan een specifieke opleiding bij gezocht. Technicum ONE is dan mogelijk maar een compleet BBL Traject in de techniek zou ook kunnen.

Opleidingen via Technicum

Wil je meer weten over Technicum ONE of andere opleidingstrajecten in de techniek? Klik dan op de knop BBL Technicum of stuur een reactie in via het contactformulier van de website. Dan kun je meteen je vraag insturen of je aanmelden voor een opleiding. Een stap in de techniek zetten begint altijd met een eerste stap: Technicum ONE.