Vacature BBL mechatronica monteur Oosterwolde vanaf 16 augustus 2023

Zou je graag aan de slag willen als onderhoudsmonteur en daarvoor een opleiding willen volgen? Dan is werken en leren een ideale optie voor jou. Je kunt in een leer-werktraject een opleiding BBL mechatronica volgen. Tijdens je opleiding werk je vier dagen bij een erkend leerbedrijf. Je gaat 1 dag per week naar school waar je de theoretische kennis kunt leren. In de praktijk werk je samen met een hele ervaren monteur die jou leert hoe je machines en installaties moet onderhouden van een prachtig productiebedrijf. Het bedrijf maakt van grondstoffen verschillende materialen die voor de bouw worden gebruikt. Omdat de bouw een sector is die altijd doorgaat in Nederland is dit werk ook voor de toekomst belangrijk. Heb je interesse in deze BBL opleiding en wil je aan de slag met werken en leren? Meld je dan snel aan voor dit BBL mechatronica traject.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring is niet nodig maar technisch inzicht wel. We zijn op zoek naar mensen die graag dingen repareren die stuk zijn. Als je aan de volgende punten voldoet kun je zeker solliciteren:

  • Mbo niveau 1 opleiding
  • Veilig kunnen en veilig willen werken
  • Rijbewijs
  • 40 uur per week beschikbaar
  • Technisch inzicht
  • Gemotiveerd

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je kunt starten met je BBL mechatronica traject is gevestigd in Oosterwolde. Het bedrijf maakt producten voor de bouw en de architectuur. Er worden verschillende grondstoffen verbruikt en verwerkt tot producten die op verschillende manieren kunnen worden toegepast in gebouwen. De technische dienst onderhoud alle machines van het bedrijf en zorgt er voor dat storingen worden opgelost. Het bedrijf is niet heel goed bereikbaar met openbaar vervoer. Daarom is het wenselijk dat werknemers een rijbewijs en auto hebben of uit de buurt van Oosterwolde komen.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt in een BBL traject een salaris verdienen vanaf 2000 euro tot ongeveer 2500 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je gaat 1 dag per week naar school en de overige dagen naar je werk bij het erkende leerbedrijf. De BBL opleiding wordt voor je betaald en je krijgt bovendien werkkleding en werkschoenen ter beschikking. Ook aanvullende opleidingen en trainingen worden voor je betaald. Je krijgt een BBL contract voor bepaalde tijd en kunt na afloop van dit contract een contract voor onbepaalde tijd krijgen. Als je reiskosten maakt worden ze voor je betaald.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan spoedig contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.