Werkvoorbereider metaaltechniek vanaf 22 november 2022

Ben jij iemand die goed kan leiding geven en heb je graag controle over meerdere processen? Heb je werkervaring in de metaaltechniek en ben je iemand die graag samen werkt met verschillende klanten, leveranciers, afdelingen en andere partijen? Dan is de rol van werkvoorbereider geschikt voor jou. Voor een toonaangevend bedrijf in de metaaltechniek zijn wij op zoek naar een (aankomend) werkvoorbereider.

Iemand die breed ingezet kan worden in een middenkaderfunctie. De rollen die je hebt als werkvoorbereider zijn wisselend. Je bent niet alleen coördinator maar ook leidinggevende. Daarnaast ben je zowel inkoper als verkoper. Je bent adviseur maar krijgt ook advies. Daardoor ben je altijd in beweging. Het bedrijf waar je als werkvoorbereider kunt solliciteren is een groot metaalbedrijf met een stafafdeling met werkvoorbereiders en engineers.

Welke ervaring heb je nodig?

Een opleiding op mbo niveau 4 middenkaderengineering is gewenst. Een HBO opleiding technische bedrijfskunde is uiteraard ook geschikt evenals een HBO opleiding werktuigbouwkunde. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met administratieve processen in de metaal. Je kunt offertes schrijven en bent in staat om in het Nederlands en Engels te communiceren met zowel klanten als leveranciers. Daarnaast ben je ook rekenkundig sterk. Je gaat in deze functie namelijk meerdere kostprijscalculaties maken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevende organisatie in de metaaltechniek. Het bedrijf maakt verschillende constructies en machines. Deze worden geplaatst in Nederland maar ook in het buitenland.