Vacature werkvoorbereider metaaltechniek vanaf 30 maart 2021

Ben je een ervaren werkvoorbereider in de metaalindustrie en zoek je een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder. Voor een groot metaalbedrijf in de voedingsmiddelenindustrie zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die graag afwisselend werk doet. Iemand die graag samen met collega’s de planning opstelt maar ook offertes uitbrengt aan klanten. Contacten met de werkplaats onderhoud maar ook met leveranciers, klanten en leidinggevenden. Het is belangrijk dat het overzicht goed bewaard en dat alles soepel verloopt. Je krijgt een belangrijke rol op het gebied van het budgetteren van projecten. De daarbij behorende administratie behoort tot de functie maar het overgrote deel van deze functie als werkvoorbereider is gericht op coördineren.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie heb je een opleiding nodig in de werktuigbouwkunde op HBO niveau. Een MBO opleiding middenkaderengineering is ook geschikt. Je bent fulltime beschikbaar en gemotiveerd om voor de lange termijn bij een bedrijf te werken als werkvoorbereider. Het bedrijf is namelijk op zoek naar iemand die ze in vast dienstverband aan kunnen nemen. Verder heb je minimaal 3 jaar werkervaring binnen een vergelijkbare functie nodig.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de functie technisch werkvoorbereider open staat is actief in de industrie. Het bedrijf maakt grote apparaten en constructies van RVS. Deze objecten worden onder andere gemaakt voor frisdranken en alcoholische dranken. Binnen het bedrijf werken ruim 100 werknemers in verschillende functies. Het bedrijf heeft verschillende toonaangevende klanten. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en goed bereikbaar vanuit Harlingen, Franeker, Sneek en Drachten.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris dat je kunt verdienen als werkvoorbereider binnen deze organisatie ligt rond de 3000 euro per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je maakt onderdeel uit van een professioneel team. Daarnaast krijg je mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Als je daarvoor opleidingen moet volgen krijg je deze vergoed vanuit het bedrijf. Verder krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 per km per dag aan woonwerkverkeer. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van een jaar. Daarna kun je in aanmerking komen voor een rechtstreeks dienstverband en een vast contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature reageer dan via de knop vacatures Technicum in de menubalk.