Vacature Revit tekenaar vanaf 4 december 2020

Ben jij een expert op het gebied van tekenprogramma en vind je het mooi om jouw kennis over te dragen op collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jouw! We zoeken iemand die het tekenprogramma Revit beheert en zogenaamde families kan aanmaken in de bibliotheek van het programma. Het bedrijf waar je deze werkzaamheden zou kunnen uitvoeren heeft deze kennis nog niet. Daarom is het belangrijk dat jij het programma Revit goed beheerst. Binnen het bedrijf moet de kennis worden aangeleerd en is het de bedoeling dat de medewerkers met jouw hulp het programma beter leren begrijpen.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor dit programma is het beheersen van het tekenprogramma Revit op professioneel of expertniveau van groot belang. Daarnaast is het belangrijk dat je over basiskennis beschikt van de bouw en de staalconstructie. Voor elementen in de bouw en staalconstructie worden namelijk gedeeltes ontworpen en geplaatst in de families. De collega’s van het bedrijf weten zelf welke normeringen van toepassing zijn en kunnen ook de huidige tekeningen aanleveren en toelichten. Het enige wat ze niet kunnen is werken met Revit. In plaats daarvan werken ze nog met AutoCAD waardoor ze voor een deel op jouw kennis moeten steunen. Het is belangrijk dat je goed deze kennis kunt overdragen.

Over het bedrijf

Het bedrijf ontwikkelt staalconstructies voor de agrarische sector en de bouw. Hiervoor heeft het bedrijf een engineeringsafdeling met tekenaars, werkvoorbereiders en constructeurs in het noorden van Friesland. Deze afdeling is vrijwel autonoom en ontwikkelt en ontwerpt voor het gehele bedrijf. De afdeling wordt op het gebied van tekenprogramma’s gemoderniseerd. Het personeel wordt hiervoor getraind maar mist de praktijkervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie wordt een salaris geboden tussen de 2500 en 3200 op basis van ervaring en opleiding. Het werk is op projectbasis en duurt ongeveer een jaar. Tijdens dit project wordt kennis overgedragen aan de werknemers van het bedrijf. Er wordt een reiskostenvergoeding verstrekt van 0,19 euro per gereden kilometer.

Solliciteren

Je kunt solliciteren op deze vacature door op de knop vacatures in de menubalk te klikken en je sollicitatie in te sturen.