Vacature Solid Works tekenaar werktuigbouwkunde mei 2020

Zoek je een professioneel bedrijf in de werktuigbouwkunde voor tekenfunctie met het programma Solid Works? Dan is dit een geweldige vacature voor jou. In een professioneel bedrijf werk je tekeningen uit voor grote machines en installaties. Dat maakt dat je een onmisbaar deel uitmaakt van de ontwikkeling van oplossingen en de basis legt voor de productie. Het bedrijf is een totaalleverancier die vrijwel alle bewerkingsprocessen van ontwikkeling, productie tot en met de installatie en service en onderhoud uitvoert.

Vacaturebeschrijving

Technicum is op zoek naar een ervaren 3D tekenaar. Heb je ervaring met het programma Solid Works dan is dat helemaal perfect. Deze tekenprogramma’s worden vaak gebruikt voor de werktuigbouwkunde het is daarom belangrijk dat je basiskennis hebt van werktuigbouwkundige principes in de constructieleer, belastbaarheid en materiaalkennis. Ruimtelijk inzicht is belangrijk omdat de machines en installaties in gebouwen worden ingetekend. Over het algemeen komen kandidaten met een HBO of HTS werktuigbouwkunde achtergrond in deze functie het beste uit de verf. Mocht je echter in bezit zijn van een MBO niveau 4 diploma werktuigbouwkunde en veel werkervaring hebben als technisch tekenaar dan kun je zeker ook solliciteren.

Beschrijving van het bedrijf

Je vormt een onderdeel van een toonaangevende totaalproducent én leverancier op het gebied van de filter- en afzuigtechniek. Het bedrijf is gevestigd in het Noorden van Friesland en is niet alleen in Nederland actief maar ook daar buiten. Binnen het bedrijf staan klantgerichtheid en professionaliteit centraal. Er wordt gewerkt met duidelijke normen die er voor zorgen dat kwaliteit gewaarborgd is. Ook wordt er gewerkt in teamverband waardoor er veel onderling wordt overlegd en samengewerkt. Dat zorgt voor een optimale collegiale sfeer.

Aanbod vacature

De functie tekenaar Solid Works is een fulltime functie er is volop ruimte voor ontwikkeling. Het bedrijf zoekt iemand voor een vast dienstverband. Na een tijdelijk contract heeft de medewerker bij goed functioneren de mogelijkheid om een vast contract te krijgen. Dit contract voor onbepaalde tijd wordt geboden omdat het bedrijf graag ook voor de toekomst een degelijke kern aan vaste krachten wil behouden.

Reageren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op met Technicum Leeuwarden WTB op 058 2945090. Voor een overzicht van het totale vacatureaanbod kun je klikken op de knop Vacatures Technicum in de menubalk. Toch liever BBL? Ook dat is mogelijk klik dan op de knop BBL Technicum. Deze knop tref je ook aan in de menubalk.