Technicum heeft een vacature voor een tekenaar AutoCAD mechanical: online vanaf 9 maart 2020

Wil je aan de slag als tekenaar én een bijdrage leveren aan de veiligheid van het wegverkeer dan is dit je kans! Technicum is op zoek naar een tekenaar die ervaring heeft met Autocad (Mechanical) of een vergelijkbaar tekenprogramma. Als tekenaar maak je tekeningen voor statische constructies die langs wegen worden geplaatst voor de veiligheid van wegverkeer. Hierbij kun je denken aan hekwerken en vangrails. Je werkt in een professionele omgeving met collega’s aan topproducten.

Functie omschrijving
De werkzaamheden bestaan uit het tekenen van metalen constructies die langs wegen worden geplaatst. Er wordt getekend met AutoCAD Mechanical. Het is belangrijk dat je ook kunt meedenken over het product en de constructie. Dit doe je in de functie niet alleen. Je hebt ervaren collega’s om je heen waarmee je samen werkt.

Functie eisen
Ervaring met AutoCAD Mechanical is gewenst of ervaring met een ander vergelijkbaar tekenprogramma. Ook is het belangrijk dat je een aantal jaar ervaring hebt als tekenaar van constructies en basiskennis hebt van sterkte en belastbaarheid van metaal. Natuurlijk heb je daarvoor een opleiding gevolgd. Het maakt niet uit of dit een opleiding op MBO of op HBO niveau is geweest zolang het een opleiding is geweest in de richting van de werktuigbouwkunde of metaaltechniek.

Wie is het bedrijf
Een professioneel bedrijf in de metaaltechniek dat gericht is op het ontwerpen van constructies langs wegen. Het bedrijf is gericht op het maken van constructies die de veiligheid op wegen en rondom wegen bevorderd. Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leeuwarden.

Wat biedt Technicum jou
Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Natuurlijk krijg je via ons de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Daarvoor heeft Technicum diverse opleidingen beschikbaar. Wil je meer weten? Klik dan op de knop ‘vacatures Technicum’ in de menubalk of stuur een reactie.