Technicum zoekt een tekenaar inventor vanaf maart 2020

Ben je op zoek naar een zelfstandige positie binnen een bedrijf als technisch tekenaar dan is dit je kans. Voor een opdrachtgever in de werktuigbouwkunde is Technicum op zoek naar een zelfstandige tekenaar die ervaring heeft met inventor. Het bedrijf maakt en bedenkt verschillende oplossingen voor de machinebouw maar ook voor de carroseriebouw. Een prachtige functie voor iemand die van diversiteit in producten houdt.

Wat zoekt Technicum?
Technicum zoekt een zelfstandige tekenaar die aantoonbare ervaring heeft in de werktuigbouwkunde. Ervaring met inventor is een belangrijk voordeel maar is niet verplicht. Het is wel belangrijk dat je minimaal een mbo-opleiding in de werktuigbouwkunde hebt gevolgd. Ook is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent. Parttime zou kunnen maar een beschikbaarheid van minimaal aantal uur van 32 uur per week is zeer gewenst. Als tekenaar ben je hoofdzakelijk bezig met het tekenen en bedenken van oplossingen. Je werkt bovendien samen met een werkvoorbereider en leidinggevenden binnen het bedrijf.

Wat doet het bedrijf?
Het bedrijf is actief in de werktuigbouwkunde oftewel de WTB en is niet alleen actief in het ontwerpen en tekenen van producten en machines, het bedrijf houdt zich ook bezig met de daadwerkelijk productie. Dat zorgt er voor dat het bedrijf flexibel en dynamisch actief is in de markt. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is goed bereikbaar.

Waar maakt Technicum het verschil?
Technicum geeft jou dezelfde beloning als de werknemers die rechtstreeks bij het bedrijf werken. Dat noemt men inlenersbeloning en is wettelijk verplicht. Dat is dus niet meer dan normaal. Technicum doet echter veel meer. Zo heeft Technicum mogelijkheden om jou te begeleiden in je loopbaan in de werktuigbouwkunde. Dat kan ook doormiddel van opleidingen gebeuren en trainingen. Op dit gebied werkt Technicum nauw samen met verschillende opleidingsinstituten. Zo blijf je in ontwikkeling. Als je goed functioneert maak je kans op een vast contract oftewel een contract voor onbepaalde tijd.