Technicum uitzendbureau zoekt technische tekenaars in 2020

Technicum heeft in Nederland verschillende vacatures open staan voor technische tekenaars. Hierbij kun je denken aan tekenaars in de installatietechniek, elektrotechniek maar ook in de werktuigbouwkunde. Het beroep tekenaar is een specialistische functie in de techniek. Er zijn echter verschillende tekenpakketten die in de vacatures gevraagd kunnen worden. Deze tekenpakketten zijn vaak sector gebonden zo worden in de werktuigbouwkunde vaak tekenaars gevraagd met ervaring in Solid Works, AutoCAD, Inventor en X-Steel. In de installatietechniek vraagt men E-plan, StabiCAD en andere programma’s zoals ervaring met een BIM omgeving.

Het is belangrijk dat de juiste tekenaar aan de juiste vacature wordt gekoppeld. Op dit gebied heeft Technicum veel ervaring. Het VCU uitzendbureau Technicum heeft decennia lang ervaring in de techniek en bouw. Deze ervaring is van belang bij de arbeidsbemiddeling. Uiteindelijk is het de bedoeling dat de juiste kandidaat op de juiste plaats terecht komt. Het mooie van Technicum is dat dit uitzendbureau ook nog aanvullende opleidingen, trainingen en cursussen verstrekt aan haar werknemers. Zo kunnen tekenaars zich verder ontwikkelen op hun werk maar ook in een opleiding.

Heb je interesse in het vacatureaanbod van Technicum? Klik op de knop Vacatures Technicum om meer hierover te weten te komen.