Technicum uitzendbureau zoekt onderhoudsmonteurs mechatronica in maart 2020

Uitzendorganisatie Technicum is op zoek naar onderhoudsmonteurs. Het gaat hierbij om verschillende vacatures in de onderhoudstechniek die open staan in de maand maart van 2020. Bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie maar ook andere productiebedrijven hebben het nog steeds enorm druk. De machines en processen moeten doorgaan. Daarom is het van groot belang dat het onderhoud en de reparatie van machines tijdig en vakkundig worden uitgevoerd. Om die reden worden onderhoudsmonteurs ingezet. Er is een tekort aan onderhoudsmonteurs in Nederland.

Daarom is Technicum voor verschillende klanten op zoek naar onderhoudsmonteurs. De meeste klanten vragen onderhoudsmonteurs met een diploma in de werktuigbouwkunde of mechatronica. Ook wordt vaak 5 jaar of meer ervaring gevraagd. Naast ervaren onderhoudsmonteurs worden ook steeds vaker instromers gezocht. Dit zijn aankomende onderhoudsmonteurs die bijvoorbeeld in BBL-trajecten worden opgeleid doormiddel van werken en leren.

Wil je ook aan de slag als onderhoudsmonteur bij Technicum? Klik op de knop ‘vacatures Technicum’ om meer te weten te komen over het actuele vacatureaanbod voor onderhoudsmonteurs bij jou in de buurt.