Vacature: Tekenaar Revit families Friesland vanaf oktober 2020

Tekenaar Revit families Een unieke uitdaging voor ervaren tekenaars van Revit families. Voor een opdrachtgever tussen Leeuwarden en Groningen stad in zoeken we iemand die Revit Families kan opbouwen en zogenaamde nested families kan maken. Op die manier ontstaat er een soort bibliotheek aan onderdelen die de tekenaars van het bedrijf kunnen gebruiken bij hun dagelijkse tekenwerkzaamheden en werkvoorbereiding. Het bedrijf heeft deze expertise zelf niet in huis en is daarom op zoek naar iemand die hun kan helpen bij de implementatie en ontwikkeling van Revit families. Hij jij ervaring met Revit en weet je hoe je in dit technische tekenprogramma constructietekeningen kunt maken? Dan zijn we op zoek naar jou.

Welke ervaring is vereist?

Voor deze functie is kennis van Revit families vereist. Het bedrijf mist namelijk kennis op dit gebied en zoekt juist iemand die op dit gebied zelfstandig aan de slag kan. Ook is het belangrijk dat je goed kunt communiceren en kennis over Revit en het maken van Revit families kunt overdragen. Omdat Revit een technisch tekenprogramma is moet je beschikken over ervaring als technisch tekenaar. Het opleidingsniveau maakt niet heel veel uit voor deze functie. Ervaring is hierbij echt belangrijker dan het bezitten van een diploma met de juiste opleidingsrichting of een bepaald opleidingsniveau. Kennis van de bouwsector of staalbouw is overigens wel een belangrijke pré omdat de opdrachtgever producten ontwikkelt voor deze sector. Mocht deze kennis niet aanwezig zijn maar kennis over Revit ruimschoots aanwezig zijn dan is de Revitkennis van doorslaggevend belang.

Over het bedrijf

Het bedrijf is een bedrijf dat verschillende staalconstructies ontwerpt, ontwikkelt en tekent. Het bedrijf bevat mensen in verschillende functies zoals: tekenaar, engineer, constructeur en werkvoorbereider. De functie van tekenaar Revit families is nieuw binnen de organisatie. Deze functie is uniek en krijg ook een unieke plek binnen het bedrijf. In totaal bestaat de enginering uit ongeveer 10 tot 15 personen met allemaal specifieke kennis. Kwaliteit en nauwkeurigheid staan bij deze specialisten bovenaan. Het bedrijf is gevestigd tussen Leeuwarden en Groningen stad in. Daarom kunnen kandidaten uit zowel Friesland als Groningen reageren op deze vacature.

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie is in eerste instantie op projectbasis. Je krijgt dus een projectcontract. Dit contract heeft een duur van 6 maanden tot 1 jaar. Daarna zal Technicum aansluitend een ander project zoeken indien dit gewenst is. Er bestaat een mogelijkheid om langer voor de organisatie te werken indien de Revit tekenaar / programmeur ook aan de slag wil als bouwkundig tekenaar. Je krijgt een salaris dat conform de cao van de inlener is vastgesteld. Hou rekening met een bandbreedte tussen de 3000 euro en 4000 euro bruto per maand op basis van de ervaring. De reiskosten bedragen 0,19 per kilometer woon-werk. De werkomgeving is buitengewoon prettig en de collega’s werken in teamverband zonder rangen en standen.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan door op de knop Vacatures Technicum te klikken in de menubalk. Dan tref je meteen het totale vacatureaanbod van Technicum.