Vacature monteur landbouwvoertuigen vanaf 15 maart 2022 omgeving Leeuwarden

Heb jij ervaring in het opbouwen van machines en apparaten? Ben jij iemand die goed kan sleutelen en hou je van afwisseling? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Voor een leuk bedrijf in de agrarische machinebouw zijn we op zoek naar iemand die met behulp van tekeningen zelfstandig machines in elkaar kan zetten. Het gaat hierbij om kleine series en enkel stuks productie. Veel diversiteit in werkzaamheden. De meeste verbindingen zijn uitneembare verbindingen van bouten en moeren maar er zijn ook lasverbindingen. De werkzaamheden aan grote machines worden gedaan samen met collega’s.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring in de machinebouw. Je moet zelfstandig tekeningen kunnen lezen en aan de hand daarvan machines en constructies kunnen bouwen. Je hebt een opleiding in de metaaltechniek of werktuigbouwkunde op minimaal mbo niveau 2. Daarnaast is het belangrijk dat je in staat bent om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Een rijbewijs is niet noodzakelijk maar wel wenselijk als je in de toekomst ook als servicemonteur zou willen werken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat in een toonaangevend bedrijf in de ontwikkeling, productie en het onderhoud en service van landbouwmachines. Het gaat hierbij om producten en machines die worden gebouwd voor het transporteren van aardappelen en bieten. Dit wordt gedaan doormiddel van transportbanden. Ook worden vergaarbakken en vervoersmiddelen gemaakt door het bedrijf evenals bakken waarmee producten worden geschud en gescheiden. Binnen het bedrijf werken naast monteurs ook lassers en constructiebankwerkers. Het bedrijf is gevestigd in de buurt van Leeuwarden en is goed bereikbaar vanuit Dokkum, Drachten, Sneek, Franeker en Harlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren monteur in de landbouwmachines verdient een salaris rond de 2500 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt opgebouwd hoe hoger het loon is dat je kunt verdienen. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen als je dat wilt. Daarvoor kun je opleidingen trainingen volgen op verschillende gebieden. Hierbij kun je denken aan opleidingen op het gebied van tekening lezen, heftruck certificaat, lassen en constructie. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en kunt na verloop van deze periode een contract krijgen voor onbepaalde tijd oftewel een vast dienstverband.

Solliciteren?

Wil je solliciteren op deze vacature of heb je behoefte aan meer informatie dan kun je een reactie insturen via de knop vacatures in de menubalk.