Vacature montagemedewerker werktuigbouwkunde Sneek vanaf 10 augustus 2023

Heb je ervaring in montagewerk en kun je redelijk technische tekeningen lezen? Dan is de functie montagemedewerker geschikt voor jou. Voor een leuk bedrijf in de montage van onderdelen van voertuigen zijn we op zoek naar iemand die zijn of haar handen uit de mouwen wil steken en onderdeel wil uitmaken van een montageteam. In deze functie maak je voertuigdelen die bestaan uit metalen frames waaraan verschillende elektrotechnische en mechanische onderdelen bevestigd kunnen worden. Er wordt gebruik gemaakt van technische tekeningen en daarnaast heb je mensen in je omgeving waar je vragen aan kunt stellen. Het werk is voor langere tijd en het bedrijf wil montagekrachten na een tijdelijke periode vast in dienst nemen.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in montagewerk is vereist. Als je 1 of 2 jaar gewerkt hebt in een montagebedrijf of in een productiebedrijf dan is dat voldoende om te kunnen solliciteren. Verder is het belangrijk dat je op tijd komt en gemotiveerd bent. Het bedrijf is namelijk op zoek naar mensen die goed en gedreven hun werk doen. Monteurs die flexibel ingesteld zijn en bereid zijn om verschillende werkzaamheden te doen en ook af en toe op een andere afdeling willen werken. Heb je een rijbewijs en eigen auto dan is dat een pré maar geen verplichting. Je moet uiteraard wel met eigen vervoer naar of openbaar vervoer naar het bedrijf in Sneek kunnen komen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze montagefunctie open staat is gevestigd in Sneek en kan ook goed vanuit Bolsward, Franeker en Heerenveen worden bereikt met de auto en in mindere mate met openbaar vervoer. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn gericht op het maken van onderdelen voor de voertuigenindustrie. Met name voor openbaar vervoer maakt het bedrijf onderdelen zoals aandrijvingen voor deuren en toegang systemen. Het bedrijf heeft verschillende montagelijnen en afdelingen. Daardoor kan het personeel ook doorgroeien of wisselen van afdelingen als ze na verloop van tijd ander werk zouden willen uitvoeren.

Arbeidsvoorwaarden

Als montagemedewerker kun je een salaris verdienen van rond de 2400 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je krijg hoe meer je uiteindelijk ook kunt verdienen. Doormiddel van opleidingen en trainingen kun je jezelf ook verder ontwikkelen bij dit bedrijf. Je krijgt deze opleidingen en trainingen betaald. Je kunt aan de slag op basis van een uitzendovereenkomst. Deze overeenkomst wordt na verloop van tijd omgezet in een bepaalde tijd contract. Verder is het mogelijk om bij het bedrijf vast in dienst te treden.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze montagefunctie neem dan snel contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.