Vacature montagekracht voorzetapparatuur heftrucks vanaf 7 juli 2023

Heb je ervaring in montagewerkzaamheden en wil je graag aan specifieke systemen sleutelen in de voertuigentechniek? Dan is de vacature montagekracht in de voorzetapparatuur van heftrucks interessant voor jou. In deze functie krijg je te maken met verschillende componenten die worden gebruikt voor heftrucks. Het gaat hierbij met name om de kleinere onderdelen waaronder elektrotechnische componenten, hydraulische onderdelen en bekabeling. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens nauwkeurige kwaliteitsrichtlijnen. Daarbij worden testen gedaan, onder andere op het gebied van weegtechniek en belastbaarheid van de systemen. Bestaande systemen worden getest en verbetert zodat de kwaliteit van het product verder wordt vergroot.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de montage van voertuigen of machines is gewenst. Je hoeft niet over heel veel ervaring te beschikken maar basiskennis van onderdelen en gereedschappen is heel gewenst. Verder krijg je in je functie de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en alles te leren van voorzetapparatuur en de componenten die daar bij aan de orde komen. Een leergierige houding is heel gewenst. Verder is het belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Het bedrijf werkt als een team en zoekt ook een echte teamspeler op de werkvloer. Het is van groot belang dat je ook kwaliteitsgericht kunt werken. Je moet jezelf kunnen controleren en bereid zijn om aanpassingen te doen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je kunt werken is actief in de ontwikkeling van voorzetapparatuur voor heftrucks. De heftrucklepels worden niet door het bedrijf gemaakt en ook de heftrucks zelf niet. Het bedrijf maakt wel systemen die er voor zorgen dat de pellets goed op de lepels blijven staan wanneer de heftruck gaat rijden. Hiervoor worden grippers en aandruksystemen gemaakt. Deze worden door monteurs geassembleerd en getest. De systemen worden over de gehele wereld toegepast. Naast het maken van deze systemen is het bedrijf ook betrokken bij weegtechniek. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgebreid en gemoderniseerd. De werkplekken zijn arbotechnisch in orde voorzien van veel licht en een schone werkvloer. Je kunt gratis parkeren en krijgt gratis drankjes wat wel lekker is in deze warme zomer.

Arbeidsvoorwaarden

Als monteur kun je een salaris verdienen tussen de 2300 euro en de 2600 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen in de techniek. Hierbij kun je denken aan opleidingen in hydrauliek, elektrotechniek of mechanische techniek. Je kunt doorgroeien naar verschillende technische functies in het bedrijf. verder krijg je bedrijfskleding en werkschoenen ter beschikking. Reiskosten worden ook vergoed. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband binnen het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk. Dan kom je in contact met Technicum.