Vacature meewerkend voorman voorbewerking vanaf 29 juni 2021

Ben jij allround inzetbaar in de voorbewerking in de metaaltechniek en wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie op deze afdeling? Dan is deze vacature interessant voor jou. Voor een middelgroot metaalbedrijf zijn wij op zoek naar iemand die veel verstand heeft van de voorbewerking en zelfstandig verschillende werkzaamheden uit kan voeren. Iemand die kan draaien, frezen, boren en zagen. Als meewerkend voorman voorbewerking en verspaning ben je verantwoordelijk voor de inzet van verschillende machines en bijbehorend personeel. Je werkt uiteraard mee maar houdt ook het overzicht met betrekking tot de werkzaamheden. Zo heb je een allround functie met veel diversiteit. Je bent het aanspreekpunt voor vragen van collega’s en de productieleiding.

Welke ervaring heb je nodig?

Als meewerkend voorman in de voorbewerking heb je verstand van draaibanken, freesbanken, boormachines en zaagmachines. Je hoeft geen expert te zijn in de programmering van deze machines maar je moet er wel zelfstandig mee kunnen werken. Daarnaast heb je een flexibele werkhouding en kun je goed overzicht houden op de werkvloer. Voor deze functie heb je een technische opleiding nodig op mbo niveau 3 of hoger. Je moet goed in staat zijn om collega’s te ondersteunen bij vragen en daarvoor heb je veel technische kennis nodig en moet je weten hoe de meeste machines in de voorbewerking werken. Een rijbewijs is niet noodzakelijk. Het werk is in Franeker en is goed bereikbaar met de auto maar ook met openbaar vervoer (afhankelijk van je woonplaats).

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature openstaat is een middelgroot metaalbedrijf dat machines produceert voor de agrarische sector. Het bedrijf heeft ongeveer 80 werknemers in dienst in verschillende functies en is een totaalleverancier. Dat betekent dat het bedrijf haar eigen machines van het begin tot het einde maakt. Er zijn verschillende afdelingen waardoor binnen het bedrijf ook veel disciplines aanwezig zijn. Hierbij kun je denken aan functies zoals elektromonteur, mechatronicamonteur, machinebouwer, lasser, spuiter enz. Binnen het bedrijf zijn ook verschillende leidinggevende functies aanwezig.

Arbeidsvoorwaarden

Een meewerkend voorman verspaning verdient een salaris rond de 3000 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van de hoeveelheid ervaring die iemand heeft in een vergelijkbare functie. Je krijgt een reiskostenvergoeding volgens de reiskostenregeling van het bedrijf. Je kunt opleidingen en trainingen volgen die er voor zorgen dat je nog beter kunt functioneren. Vanuit de organisatie krijg je uiteraard werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die er voor zorgen dat je jouw werk veilig en goed kunt uitvoeren.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature dan kun je reageren via de knop vacatures in de menubalk. Via die knop kun je jouw cv insturen.