Vacature mechatronicamonteur machinebouw vanaf 7 november 2022

Heb jij een opleiding mechatronicamonteur niveau 2 afgerond? Dan brengen we je graag op de hoogte van deze uitdagende vacature in de machinebouw. Voor een mooi en gezellig bedrijf in de omgeving van Leeuwarden zoeken we iemand die graag aan de slag wil in het opbouwen van complete machines. Je kunt hiervoor een oriënterend gesprek krijgen. Samen met jou gaat het bedrijf bekijken of je aan de slag kunt als monteur machinebouw in de filter en afzuiginstallaties. Het betreft een fulltime functie. Het bedrijf wil je de mogelijkheid geven om te starten met een opleiding BBL mechatronica niveau 3. Dat betekent dat je kunt doorstuderen via een BBL opleiding. Naar mate je meer ervaring krijgt kun je ook op locatie de machines plaatsen en inregelen met je collega’s. Dan ga je aan de slag als servicemonteur. De werkzaamheden bestaan naast het in elkaar zetten en assembleren van machine-onderdelen ook uit het maken van een volledige afzuiginstallatie. Verder krijg je te maken met constructiebankwerkzaamheden zoals: zagen / knippen / boren.

Welke ervaring heb je nodig?

Een kandidaat die al ervaring heeft binnen de metaalconstructie of machinebouw heeft een pre. Een technische opleiding op mbo niveau 2 vormt een goede basis voor de werkzaamheden. Voor deze functie worden veel verbindingen gemaakt daardoor is tekening lezen van belang. Je moet goed technische tekeningen kunnen lezen en op basis daarvan de werkzaamheden uit te voeren. Ook is een goede motivatie erg belangrijk. Je werkt in een relatief kleine club mensen. Je moet goed kunnen samenwerken. Verder is ook veiligheid van groot belang. Je bent in staat om werkinstructies te begrijpen en bent in staat om een VCA certificaat te behalen. Een rijbewijs is niet nodig maar kan wel aan de orde komen als je graag aan de slag wil als servicemonteur.

Over het bedrijf

De machinebouwer waar deze vacature open staat is de specialist in schone lucht en is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. Het bedrijf is gespecialiseerd in het afzuigen en filteren van stoffen en dampen die vrijkomen bij industriële processen. Naast deze processen heeft het bedrijf ook machines die worden gebruikt voor biomassaverbranding. Hieronder vallen het automatisch verbranden van verschillende soorten Biomassa zoals houtsnippers, briketten, pellets die onder andere door het filterproces worden opgevangen.

Arbeidsvoorwaarden

In deze functie kun je aan de slag met een BBL opleiding mechatronica niveau 3. Mocht je echter al over een niveau 3 beschikken dan kun je ook met niveau 4 aan de slag in een BBL traject. Daarnaast kun je ook verschillende andere certificaten en opleidingen behalen waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je krijgt een salaris rond de 2300 euro per maand bij een fulltime dienstverband. Als je 32 uur werk zal het salaris naar ratio worden uitbetaald. De opleidingen die je volgt worden betaald door het bedrijf. Je krijgt een contract voor bepaalde tijd en hebt de mogelijkheid om een vast dienstverband te krijgen bij het bedrijf.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Neem dan snel contact op via de knop vacatures in de menubalk.