Vacature monteur machinebouw Friesland vanaf 24 november 2021

Ben je een afgestudeerde mechatronica monteur op MBO 3 niveau of heb jij de nodige ervaring opgedaan in de montage van machines en constructies? Lees dan snel verder! Als mechatronica monteur houd jij je bezig met de assemblage van nieuwbouw machines in de agrarische sector en dit doe je aan de hand van een technische tekening. Kleine onderdelen ga jij zelfstandig monteren, maar grote onderdelen doe je samen. Je werkt dus zowel zelfstandig als in een team. Je begint afhankelijk van je ervaring als basismonteur, maar kunt jezelf opwerken tot eerste monteur machinebouw.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van aantoonbare ervaring of een opleiding richting de mechatronica/werktuigbouwkunde op MBO 3 niveau. Je bent in staat om vanaf een tekening zelfstandig een machine in elkaar te zetten, maar kan dit ook in teamverband wanneer het om grotere machines gaat. Je bent een monteur die graag de kneepjes van het vak wil leren met een passie voor de werktuigbouwkunde en de ambitie om door te groeien binnen de techniek. Je hebt voor deze functie geen VCA nodig. Uiteraard moet je wel veilig kunnen werken en werk je volgens de werkinstructie.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf in de landbouw mechanische sector. Het bedrijf produceert machines voor agrarische bedrijven die zich bezig houden met het kweken van  aardappelen en wortelen. Met ruim 400 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen zijn zij bij uitstek de partij voor het ontwikkelen en vervaardigen van landbouwmachines voor grondbewerking, het poten, oogsten, inschuren, sorteren en transporteren van aardappelen en groenten.  Het is gevestigd in de gemeente Waadhoeke en gemakkelijk met de auto en het openbaarvervoer te bereiken via Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Sneek en Dronrijp.

Wat bieden wij jou?

Je begint als basismonteur en krijgt de 1e 6 weken begeleiding van een mentor. Vanuit daar groei je door tot monteur en uiteindelijk is er de mogelijkheid om 1e monteur te worden. Het salaris groeit met jou functie mee. Wanneer je voor onze opdrachtgever aan de slag gaat krijg je eerst een contract via Technicum en wanneer dit van beide kanten bevalt kun je worden overgenomen door het bedrijf zelf. Dan behoort een vast contract ook tot de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we je;

  • Salaris tussen € 2.395,- en € 2.900,- afhankelijk van jouw ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 cent per kilometer;
  • 25 verlofdagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Vele dorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Mogelijkheid om via Technicum verschillende opleidingen en trainingen te volgen als bijvoorbeeld VCA- VOL, heftruckcertificaat en veilig hijsen;
  • Technicum stelt voor jou kwaliteitskleding en de benodigde PBM’s ter beschikking.

Solliciteren?

Heb je interesse in de vacature neem dan snel contact op via de knop Technicum vacatures in de menubalk.