Vacature installatiemonteur Sneek vanaf 21 december 2021

Deze vacature is voor een ervaren installatiemonteur of loodgieter die op zoek is naar een andere uitdaging of een nieuw bedrijf. Voor een kleinschalig installatiebedrijf zijn we namelijk zoekende naar een installatiemonteur die zelfstandig installaties kan opbouwen voor gas en water. De projecten die worden uitgevoerd zijn heel afwisselend en variëren van woningbouw tot utiliteit en van nieuwbouw tot renovatie. Omdat het werk zo afwisselend is zoekt het bedrijf een ervaren elektromonteur die zelfstandig aan de slag kan met installaties die nieuw moeten worden aangebracht of juist worden vervangen en onderhouden. Veel werk gebeurd op basis van technisch inzicht en tekeningen lezen. Ook de locaties waar je werkt zijn heel verschillend. Het grootste deel van de projecten is in Friesland. De overige projecten zijn in de andere noordelijke provincies maar dat zal incidenteel zijn.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in het aanleggen van verwarmingssystemen en het onderhouden van verwarmingssystemen is vereist. Daarnaast is kennis van het fitten van leidingen van belang. Het werk wordt voornamelijk zelfstandig gedaan. Vijf jaar of meer ervaring in de installatietechniek is een goede basis. Een opleiding op mbo niveau 3 in de installatietechniek is vereist. Verder heb je een rijbewijs nodig omdat de projecten op verschillende locaties worden uitgevoerd. Tot slot is een flexibele instelling nodig omdat de projecten op verschillende locaties worden uitgevoerd.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature openstaat is een kleinschalig installatiebedrijf. Dat betekent dat je geen nummer bent maar een collega die meedraait in de planning. De klussen van het bedrijf verschillen. Daardoor wordt ook goed geluisterd naar de monteur welke werkzaamheden hij het beste kan uitvoeren en waar hij of zij het beste tot z’n recht komt. De werkzaamheden verschillen en ook de klanten zijn divers. Het bedrijf blijft echter gericht op een tevreden klant ongeacht de werkzaamheden. Daarom heeft het bedrijf een vaste klantenkring die steeds groter wordt.

Arbeidsvoorwaarden

Een ervaren installatiemonteur kan met een fulltime dienstverband een salaris verdienen rond de 2800,- bruto per maand. Een aankomend installatiemonteur zal een iets lager salaris verdienen. Verder krijg je een reiskostenvergoeding tegen 0,19 euro per kilometer. Opleidingen en trainingen zoals VCA worden voor je betaald. Daarnaast worden handgereedschap en persoonlijke beschermingsmiddelen waaronder werkkleding beschikbaar gesteld. Het bedrijf biedt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd maar er is uitzicht op een vast dienstverband voor een monteur die het naar de zin heeft bij het bedrijf.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature dan kun je solliciteren via de knop vacatures in de menubalk bovenaan de website.