Vacature installatiemonteur Sneek vanaf 16 mei 2022

Ben je op zoek naar een nieuwe werkgever in de installatietechniek? Dan is deze vacature zeker interessant voor jou. Voor een middelgroot bedrijf in de installatietechniek zijn wij op zoek naar een allround installatiemonteur. Iemand die de basis van verwarmingsinstallaties en sanitaire installaties goed kent en zichzelf verder wil ontwikkelen. Het bedrijf is toonaangevend in klantcontact en de aanleg van professionele installaties die duurzaam zijn. Het bedrijf zoekt iemand die goed in teamverband kan werken maar ook zelfstandig aan de slag kan. Ook minder ervaren installatiemonteurs kunnen reageren op deze vacature. Voor deze monteurs is er namelijk de mogelijkheid om doormiddel van een goed inwerktraject alsnog door te groeien naar een allround functie.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze functie is een mbo diploma installatietechniek op minimaal niveau twee vereist. Daarnaast is uiteraard werkervaring vereist. Hoe meer werkervaring hoe zelfstandiger je aan de slag kunt in deze functie. Je hebt een VCA certificaat nodig of moet bereid zijn om deze op korte termijn te halen. Daarnaast is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt. Je moet op verschillende locaties inzetbaar zijn waardoor een rijbewijs noodzakelijk is.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een toonaangevend bedrijf in de installatietechniek. Het bedrijf heeft ongeveer dertig monteurs in dienst die gespecialiseerd zijn in elektrotechniek of installatietechniek. Een aantal van deze monteurs is allround monteur waardoor ze meerdere disciplines beheersen. Het bedrijf is gevestigd in het westen van Friesland en is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Harlingen. De werkzaamheden vinden grotendeels in Friesland plaats.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Gemiddeld kan een salaris van 2500 bruto worden gehanteerd op basis van een fulltime dienstverband. Verder ontvang je reiskosten vergoeding woon-werkverkeer van 0,19 euro per kilometer. Ook is het mogelijk opleidingen of trainingen te volgen op kosten van het bedrijf. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature? Dan kun je contact opnemen met de organisatie via de knop vacatures Technicum in de menubalk.