Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 14 november 2022

Heb je ervaring als installatiemonteur en wil je meer afwisseling? Reageer dan op deze vacature! Voor een dynamisch bedrijf in de installatietechniek zijn we op zoek naar een installatiemonteur oftewel een W-monteur die breed inzetbaar is. Iemand die verstand heeft van verwarmingstechniek maar ook van sanitair en alle bijbehorende leidingen en installaties. De functie is divers en omvat verschillende projecten bij zowel klanten thuis als bij bedrijven en instellingen. De installatietechniek is voortdurend in beweging en deze dynamiek zorgt er voor dat je ook in deze functie je blijft ontwikkelen. Heb je interesse in een baan waarbij je voortdurend in beweging bent? Dan zou deze baan wel eens op je lijf geschreven kunnen zijn.

Welke ervaring heb je nodig?

In deze functie heb je ervaring nodig in de installatietechniek. Je hebt minimaal 3 jaar in deze sector gewerkt en bent allround inzetbaar in de verwarmingstechniek en het sanitair. Daarnaast ben je in bezit van een opleiding installatietechniek op minimaal niveau 3. Het is belangrijk dat je in ieder geval over een rijbewijs beschikt. Dat is van belang omdat je dan met behulp van een servicebus naar verschillende projectlocaties kunt tijden. Een VCA certificaat wordt door veel opdrachtgevers vereist. Deze kun je echter ook via het bedrijf halen evenals andere aanvullende opleidingen en trainingen. Daarom is het van belang dat je leergierig bent en jezelf verder wil ontwikkelen.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een compact installatiebedrijf met een behoorlijk vaste klantenkring. Monteurs worden vaak op naam teruggevraagd door klanten. Het bedrijf heeft verschillende soorten projecten in zowel het sanitair en op het gebied van verwarmingstechniek. Het gaat hierbij om het aanpassen en vervangen van bestaande installaties in de renovatie. Daarnaast richt het bedrijf ook nieuwe installaties in op diverse locaties. Het bedrijf zorgt er voor dat klanten naast de gebruikelijke servicewerkzaamheden ook advies krijgen op het gebied van optimalisering en verduurzaming van hun huidige systemen en installaties. De monteurs werken klantgericht en zijn het visitekaartje van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Het werk van een installatiemonteur is divers en dat zorgt er voor dat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Je krijgt binnen het bedrijf de mogelijkheid om een allrounder te worden. Daarvoor kun je ook opleidingen en trainingen volgen. Deze worden voor je betaald. Een salaris van een ervaren installatiemonteur ligt rond de 2800 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Hoe meer ervaring je hebt hoe breder je ingezet kan worden. Je krijgt een jaarcontract of een ander contract voor bepaalde tijd. Daarnaast kun je ook een vast contract krijgen naar mate je langer in dienst bent. Heb je een eigen auto en maak je hiervoor reiskosten dan kun je deze vergoed krijgen.

Solliciteren?

Zou je graag deze functie willen vervullen? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.