Vacature installatiemonteur Friesland vanaf 8 november 2022

Ben je toe aan een nieuwe stap in de installatietechniek? Dan is dit een ideale baan voor jou. Voor een professioneel maar klein bedrijf in de installatietechniek zijn we op zoek naar iemand die van afwisselend werk houdt in de installatietechniek. Iemand die zowel in de verwarmingsinstallaties aan de slag kan maar ook in de aanleg van sanitair en leidingsystemen. De werkzaamheden omvatten projecten maar ook kleinere serviceklussen die door heel Friesland worden uitgevoerd. Deze afwisseling zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is. Je maakt onderdeel uit van een team van ervaren monteurs. Door jouw unieke ervaring ben je geschikt voor bepaalde klussen. Er wordt bij het inplannen rekening gehouden met jouw unieke ervaring en kennis. Zo wordt je ingezet op werk dat bij je past.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt ervaring nodig als installatiemonteur in zowel sanitair als verwarmingsinstallaties. Hoe meer ervaring je hebt hoe beter het is. Een mbo opleiding installatietechniek op minimaal niveau 2 is gewenst. Mocht je een opleiding hebben gedaan in de elektrotechniek dan is dat ook goed zolang je ook maar meer ervaring hebt opgebouwd in de praktijk op installatietechnisch gebied. Verder is het belangrijk dat je een flexibele instelling hebt. Je komt namelijk op verschillende projecten te werken. Soms zijn er duidelijke technische tekeningen maar in andere gevallen moet je handelen op basis van mondelinge instructies. Je hebt een rijbewijs in je bezit en bent ook bereid om tijdens werktijd te rijden met een auto van de zaak.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar de vacature installatiemonteur open staat is gevestigd in Friesland. Het bedrijf is goed te bereiken vanuit Leeuwarden, Harlingen, Sneek, Heerenveen en Franeker. De klussen die worden uitgevoerd door het bedrijf vinden in heel Friesland plaats. Het bedrijf is gespecialiseerd in reguliere installatiewerkzaamheden maar heeft ook de focus op verduurzaming. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats bij particulieren maar af en toe worden ook grotere projecten uitgevoerd waaronder utiliteitsklussen. Het bedrijf heeft professioneel gereedschap en heeft diverse servicebusjes waarmee monteurs naar klanten rijden.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren installatiemonteur kun je een salaris verdienen van rond de 2500 euro bruto per maand als je fulltime (38 uur per week) werkt. Hoe breder je ingezet kunt worden hoe hoger het salaris. Je kunt jezelf ook verder ontwikkelen doormiddel van het volgen van opleidingen. De opleidingen en trainingen die je moet volgen voor je werk worden voor je betaald. Daardoor kun je jezelf verder ontwikkelen en je loopbaanmogelijkheden verder vergroten. Je krijgt gereedschap in bruikleen en werkkleding van de zaak. Als je met je eigen auto gaat rijden dan krijg je daar een vergoeding voor. Tot slot krijg je een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en bij wederzijds welbevinden.

Solliciteren

Heb je interesse in deze installatietechniek vacature? Neem dan contact op via de knop vacatures Technicum in de menubalk.