Vacature Elektromonteur Harlingen vanaf 8 november 2021

Als elektromonteur heb je veel te kiezen op de arbeidsmarkt. Er zijn enorm veel vacatures voor elektromonteurs. Dan is het mooi dat je een functie kunt krijgen die bij jou past. In deze vacature ligt de nadrukt op afwisseling, klantenwerk en zelfstandigheid. Ben je op zoek naar een functie waarin deze eigenschappen centraal staan dat is het zeker de moeite waard om een sollicitatie in te sturen. Voor een middelgroot installatiebedrijf zijn we op zoek naar iemand die graag zelf zijn of haar eigen projecten oppakt en afrond en de planning hiervoor bijhoudt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en hebt veel klantcontact. Daarbij hoort natuurlijk ook een bedrijfsbus, handgereedschap en elektrisch gereedschap. Dit wordt uiteraard ter beschikking gesteld door het bedrijf. Lijkt dit jou een leuke vacature neem dan contact met ons op voor een gesprek en meer informatie.

Welke ervaring heb je nodig?

Een ervaren elektromonteur heeft een mbo opleiding in de elektrotechniek nodig op minimaal niveau 2. Daarnaast is een VCA certificaat een goede basis voor veilig werken. Is jouw VCA certificaat verlopen dan kun je deze kosteloos opnieuw halen via de organisatie. Voor klussen op verschillende servicelocaties is een rijbewijs noodzakelijk. Verder is het belangrijk dat je over een servicegerichte houding beschikt en goed met zowel klanten als collega’s kunt samenwerken.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat heeft een vestiging in Harlingen. De projecten die door het bedrijf worden uitgevoerd en zijn zeer divers. Daardoor kun je op verschillende locaties in Friesland werken. Hierbij kun je denken aan projecten in Sneek, Leeuwarden, Drachten, Franeker en Heerenveen. Servicemonteurs voeren de projecten vaak zelfstandig uit. Grotere projecten worden door meerdere collega’s tegelijkertijd uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt als fulltime elektromonteur een salaris verdienen ronde de 2600 bruto per maand. Als je meer serviceklussen draait en servicemonteur bent in de elektrotechniek dan kun je zo een paar honderd euro meer verdienen. Verder krijg je reiskostenvergoeding voor de kosten die je maakt om van je huis naar het werk te rijden met eigen auto of met openbaar vervoer. De vergoeding hiervoor bedraagt 0,19 euro per kilometer die is afgelegd. Als je een servicebus meekrijgt zal de reiskostenvergoeding vervallen voor de ritten die je maakt met de servicebus. Deze kosten worden rechtstreeks door het bedrijf betaald. Uiteraard krijg je ook persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding van het bedrijf.

Solliciteren?

Wil je graag voor deze functie in aanmerking komen? Neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk.