Vacature elektromonteur bruggen en sluizen vanaf 1 mei 2021

Deze vacature is voor elektromonteurs die wel eens wat anders willen dan woningbouw en utiliteit! Elektromonteurs die op zoek zijn naar uitdaging en unieke projecten zijn hier aan het juiste adres. Voor een toonaangevend bedrijf zijn we op zoek naar elektromonteurs die onderhoud en revisie willen uitvoeren aan bruggen, gemalen en sluizen. Dit zijn grote unieke civiele kunstwerken met speciale techniek. Er is een groot tekort aan elektromonteurs op dit gebied. Daarom hoef je geen specifieke ervaring te hebben op dit gebied maar moet je wel bereid zijn om jezelf te ontwikkelen tot een allround elektromonteur die zich gaat specialiseren in de onderhoud en aanleg van bruggen, stuwen, tunnels en sluizen. Als elektromonteur ga je werkzaamheden verrichten op verschillende projecten in noord Nederland. Hierbij kun je denken aan zowel preventief als correctief onderhoud en het aanleggen, monteren en demonteren van technische installaties. Je werkt samen met een team van ervaren monteurs die elkaar ondersteunen bij de werkzaamheden.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor de vacature elektromonteur heb je mbo opleiding niveau 3 nodig in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar. Daarnaast heb je een aantal jaar praktijkervaring nodig in de elektrotechniek. Je hoeft geen specifieke ervaring te hebben in bruggen ed maar je moet wel over een basiservaring beschikken in de elektrotechniek zodat je voldoende ervaring hebt om dit specifieke vakgebied binnen de elektrotechniek aan te leren. Je hebt ervaring nodig in het lezen van tekeningen en je moet beschikken over technisch inzicht en probleemoplossend vermogen. Wat basiskennis van machinebouw en mechanische montage is wel heel handig bij dit bedrijf en de projecten die ze uitvoeren. Verder is een rijbewijs noodzakelijk zodat je altijd op het project kunt komen waar deze zich ook bevind in het noorden van Nederland.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is een grote technische organisatie die in opdracht van gemeenten en de provincies werkzaamheden uitvoert aan civiele kunstwerken zoals bruggen maar ook aan gemalen, tunnels, sluizen en stuwen. Het bedrijf doet voornamelijk het onderhoud en de revisie maar lost ook storingen op. Het werk wordt projectmatig uitgevoerd op verschillende locaties. Het bedrijf zet projectteams in voor de uitvoering van de projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Werken op geweldige projecten in noord Nederland aan bruggen, tunnels, stuwen en sluizen. Als ervaren monteur verdien je een salaris van €2400,- tot €3000,- . Het salaris is afhankelijk van ervaring en kennis.

Een mooie vergoeding voor eventuele storingsdiensten. Monteurs krijgen mogelijkheden voor het volgen van opleidingen/ cursussen die je ontwikkeling op gebied van elektrotechniek vergroten.

Contract voor bepaalde tijd met de wil om deze te verlengen met contract voor onbepaalde tijd. Je krijg in deze functie een fulltime dienstverband. Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) en gereedschap worden geregeld door de organisatie.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures Technicum.