Vacature elektromonteur sluizen en bruggen vanaf 27 mei 2021

Ben jij een ervaren elektromonteur en wil je wel eens wat anders dan de woningbouw en utiliteit? Dan is dit een ideale vacature voor jou! Voor een toonaangevend bedrijf in het onderhoud en reparatie van bruggen zijn wij op zoek naar een elektromonteur. In deze functie ga je aan de slag met het zoeken en oplossen van storingen aan bruggen, gemalen, sluizen en verlichting van tunnels en andere civiele constructies en kunstwerken. Het werk wordt projectmatig in teams uitgevoerd op verschillende locaties in Noord-Nederland.

Welke ervaring heb je nodig?

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring nodig als elektromonteur. Het is belangrijk dat je breed onderlegd bent op elektrotechnisch gebied en dat je ook basiskennis hebt van machines, mechatronica of werktuigbouwkunde. Een opleiding op elektrotechnisch gebied op mbo niveau 3 of hoger is gewenst. Mocht je in bezit zijn van een opleiding in de werktuigbouwkunde of mechatronica dan is dat ook goed. Hou er rekening mee dat het werk op verschillende locaties wordt uitgevoerd door het noorden van Nederland. Je kunt vaak meerijden vanaf een centraal punt maar het is wel belangrijk dat je een eigen auto hebt. Verder vraagt het bedrijf een VCA certificaat.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature openstaat is een grote organisatie op het gebied van industrieel onderhoud aan bruggen, gemalen, sluizen en andere constructies. Dit doet dit bedrijf in opdracht van gemeenten en de provincie. De overheid is dus in feite de opdrachtgever daardoor heeft het bedrijf altijd werk op verschillende locaties. Het onderhoud wordt in verschillende projecten uitgevoerd. Naast elektromonteurs heeft het bedrijf ook mechanische monteurs in dienst. De teams worden divers samengesteld zodat er voldoende kennis aanwezig is om de werkzaamheden goed uit te kunnen voeren.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren elektromonteur in het onderhoud van bruggen, gemalen en sluizen kun je een salaris verdienen rond de 2800 euro. Het exacte salaris dat je kunt verdienen wordt bepaald op basis van je ervaring. Hoe meer ervaring je hebt hoe hoger het salaris is dat je kunt verdienen. Je kunt doormiddel van opleidingen en trainingen je ervaring verder uitbouwen. Verder krijg je een vergoeding voor de reiskosten die je maakt met eigen vervoer. Je krijgt een contact voor bepaalde tijd maar het bedrijf is op zoek naar elektromonteurs die het bedrijf uiteindelijk rechtstreeks in dienst kan nemen. Een vast contract is daardoor zeker mogelijk.

Solliciteren

Heb je interesse in de vacature elektromonteur bruggen, gemalen en sluizen neem dan contact op via de vacatureknop in de menubalk. Dan wordt er contract met jou opgenomen door een consultant.