Vacature CNC machineoperator metaal vanaf 19 juni 2023

Heb jij ervaring met het bedienen van machines en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de vacature CNC machineoperator interessant voor jou. Voor een gespecialiseerde producent van machineonderdelen is Technicum op zoek naar iemand die met machines onderdelen wil vervaardigen. Het gaat hierbij om het bedienen van computergestuurde draaibanken en computergestuurde freesbanken. Deze machines worden ook wel CNC gestuurde machines genoemd. Naast het bedienen van draaibanken en freesbanken worden ook computergestuurde zaagbanken gebruikt. Door het gebruik van verschillende machines kunnen uiteenlopende producten worden gemaakt. Zo is het werk altijd afwisselend. De producten die worden geproduceerd worden gebruikt voor verschillende sectoren waaronder de voedingsmiddelenindustrie, jachtbouw, transportsector en de machinebouw. Je krijgt de tijd en de mogelijkheid om de machines te leren kennen en gebruiken. Daar hoort ook een opleiding bij die er voor zorgt dat je vakspecialist wordt in de verspaning.

Welke ervaring heb je nodig?

Ervaring in de verspaning is natuurlijk mooi maar als je deze ervaring niet hebt is dat niet erg. Het is wel belangrijk dat je veilig met machines om kunt gaan. Je bent nauwkeurig en hebt ook oog voor details. Je wil graag kwaliteit leveren en hebt ook interesse in computers. Je kunt goed met computerprogramma’s werken maar wilt ook met de handen werken. Als je interesse hebt in werken in een productieomgeving in teamverband aan kwaliteitsproducten dan zit je helemaal goed bij dit bedrijf. Als je leergierig bent en jezelf graag verder wilt ontwikkelen kun je ook een opleiding volgen. Met een mbo niveau 1 of niveau 2 kun je instromen in een BBL traject richting verspaner.

Over het bedrijf

Het bedrijf waar deze vacature open staat is gevestigd in het zuiden van Friesland en kan goed worden bereikt vanuit Heerenveen, Joure, Lemmer, Emmeloord en Woudsend. Er werken ongeveer 20 werknemers bij het bedrijf. Deze werknemers werken grotendeels achter computergestuurde machines. Er heerst een teamgevoel op de werkvloer en collega’s helpen elkaar met de werkzaamheden. Hierdoor zijn er altijd aanspreekpunten. Verder is het bedrijf sterk gericht op het ontwikkelen van vakmensen. Daarom kunnen er opleidingen worden gevolgd op de werkvloer.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Daarnaast wordt ook het opleidingsniveau meegenomen in de bepaling van de hoogte van het salaris. Het salaris kan oplopen van 2300 als startsalaris voor een onervaren medewerker tot 2800 euro voor een ervaren kracht. Opleidingen en trainingen worden voor je betaald. Daarnaast kun je bij aanvang een contract voor bepaalde tijd krijgen. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet tot een vast contract bij het bedrijf. Als je reiskosten maakt krijg je deze vergoed.

Solliciteren

Heb je interesse in deze vacature reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk