Vacature assistent monteur technische dienst vanaf 31 juli 2023

Heb je technisch inzicht en wil je graag sleutelen? Dan is deze vacature interessant voor jou. In de functie assistent monteur ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoudswerk en aanpassingen aan het machinepark van een moderne fabriek. Je helpt mee met het oplossen van mechanische en elektrotechnische storingen. Daarnaast ben je ook bezig met revisie werkzaamheden en periodiek onderhoud. Verder hou je voorraden bij van technische onderdelen. Samen met je collega’s voer je werkoverleg uit. Ook met de collega’s van de productieafdelingen heb je contact, evenals met leveranciers, fabrikanten en natuurlijk jouw leidinggevende. 

Welke ervaring heb je nodig?

De volgende aspecten zijn van belang als je in aanmerking wil komen voor deze functie:

  • Technisch inzicht
  • MBO 3 of hoger werk- en denkniveau
  • Basiskennis van elektrotechnische richtlijnen en normen: NEN3140, NEN1010
  • Basis computervaardigheden
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Basiskennis van technisch Engels is een pré

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag kunt is een toonaangevende producent van onder andere speciaal glas. Dit glas word geautomatiseerd geproduceerd doormiddel van speciale machines. Het glas wordt voor gebouwen gemaakt die onder architectuur zijn ontworpen en kan dubbel of drievoudig worden geproduceerd. Het gaat dus om glas dat in speciale gebouwen zal worden geplaatst om deze gebouwen een fraai aanzicht te geven maar ook omdat het functioneel is en zorgt voor lichtinval. Het bedrijf heeft in 30 landen over de gehele wereld vestigingen. In totaal zijn er 200 bedrijven bij deze organisatie aangesloten wereldwijd. Gezamenlijk werken hier 57.000 werknemers. Het bedrijf heeft korte communicatielijnen en als medewerker ben je geen nummer maar een volwaardig onderdeel van het bedrijf. Iedereen levert zijn of haar bijdrage aan het succes van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt aan de slag als aankomend mechatronicamonteur voor een startsalaris rond de 2400 euro bij een fulltime dienstverband. Uiteraard ga je meer verdienen als je meer ervaring hebt gekregen. Je hebt ook de mogelijkheid om doormiddel van opleidingen en trainingen jezelf te ontwikkelen. Zelfs een complete opleiding BBL mechatronica kan gevolgd worden. Deze opleidingen worden overigens allemaal voor je betaald. Dat is wel zo handig want dan kun je werken en leren, kortom werken, geld verdienen en tegelijkertijd jezelf verder ontwikkelen. Verder krijg je een contract voor bepaalde tijd. Dit contract wordt na verloop van tijd omgezet in een contract voor onbepaalde tijd.

Solliciteren

Heb je interesse in deze leuke baan? Reageer dan snel via de knop vacatures in de menubalk van deze website.