Vacature monteur technische dienst Harlingen vanaf 17 maart 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de technische dienst dan hebben wij een mooie vacature voor jou! Voor een groot en industrieel bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudsmonteur die graag aan grote machines werkt. Iemand die graag afwisselende werkzaamheden doet en onderdeel wil uitmaken van een professioneel team onderhoudsmonteurs. De werkzaamheden zijn voornamelijk mechanisch. Het gaat dus om het echte sleutelen aan machines. Heb je verstand van elektrotechniek dan is dat mooi meegenomen. Dan ben je nog breder inzetbaar in het onderhoud, revisie en het storing zoeken in machines. Het bedrijf is op zoek naar werknemers die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werkzaamheden en veilig kunnen en willen werken. Gezamenlijk wordt er voor gezorgd dat het bedrijf en de machines goed draaien. Binnen het bedrijf heerst een goede sfeer waarin iedereen zijn of haar steentje bijdraagt aan het proces.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je minimaal 5 jaar werkervaring nodig als onderhoudsmonteur. Je kunt zelfstandig aan de slag in het oplossen van mechanische storingen en kunt ook prima revisie uitvoeren tijdens de geplande stops.

  • Verder heb je een mbo diploma in de techniek op minimaal niveau 3. Een diploma in de werktuigbouwkunde, mechatronica, elektrotechniek of metaaltechniek heeft de voorkeur.
  • Hou er rekening mee dat er in 2 ploegen wordt gewerkt. De werktijden zijn hierin vanaf 06:00 uur tot 14:00 uur en vanaf 14:00 uur tot 22:00 uur.
  • Ervaring in de foodsector is een voordeel.
  • Het bedrijf geeft verschillende trainingen en cursussen om veilig en vakkundig te werken aan speciale installaties. Heb je bepaalde certificaten nog niet dan is het belangrijk dat je er voor open staat om nieuwe dingen te leren.
  • Na een goed inwerktraject ben je zelfstandig inzetbaar en zul je ook consignatiediensten draaien buiten de reguliere werktijden. Dat vereist een flexibele werkhouding.
  • Rijbewijs B en eigen vervoer is in verband met de ploegen en consignatiediensten een pré.

Over het bedrijf

Het bedrijf is transparante organisatie waar ruim 100 werknemers werken aan de productie van grondstoffen voor de chemische industrie en voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf heeft een uniek machinepark met vele grote machines voor de transport en de verwerking van grondstoffen. De locatie van de organisatie is goed bereikbaar vanuit Leeuwarden, Sneek, Franker, Harlingen en Hallum. Binnen het bedrijf werken veel verschillende professionals in functies in de productie, op kantoor en in de transport. De technische dienst vervuld een belangrijke functie binnen de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Als fulltime onderhoudsmonteur in de technische dienst heb je een afwisselende baan in een informeel, sociaal team met echte aanpakkers. Je zit nooit stil en hebt altijd werk te doen. Zo vliegt de tijd voorbij. Je ontvangt als onderhoudsmonteur een salaris conform de cao van het bedrijf. Hou rekening met een salaris rond de 2650 euro bij een fulltime dienstverband. Je ontvang in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Dit kan na verloop van tijd worden omgezet tot een contract voor onbepaalde tijd. Het bedrijf is gewend om een vast contract te geven aan monteurs die goed functioneren. Uiteraard krijg je ploegentoeslag en reiskosten.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact met ons op via de knop vacatures in de menubalk. Dan wordt er zo spoedig mogelijk een reactie gegeven op je sollicitatie.