Vacature allround lasser Franeker vanaf 2021

Deze vacature is geschikt voor lassers die van afwisseling houden en zowel MIG/MAG als TIG kunnen lassen. De werkzaamheden variëren van rvs, aluminium tot staalproducten lassen. Dit kunnen frames zijn maar ook machines en halffabricaten. Er wordt gewerkt met technische tekeningen maar ook lassers die liever niet tekeningen willen lezen kunnen reageren. Het bedrijf is namelijk ook bereid om werknemers in te zetten als aflasser van de voorgenoemde producten. Op de werkvloer werken verschillende specialisten in de metaaltechniek die elkaar kunnen ondersteunen op het gebied van lassen en het lezen van tekeningen. Binnen het bedrijf worden verschillende projecten uitgevoerd maar er kan ook op locatie worden gewerkt.

Welke ervaring heb je nodig?

Voor deze vacature heb je ervaring nodig in MIG/MAG en TIG lassen. Je hoeft hiervoor geen lasdiploma’s te hebben maar het is wel belangrijk dat je wat praktijkervaring hebt in deze lastechnieken. Verder is het belangrijk dat je materialenkennis hebt op het gebied van RVS, staal en aluminium en weet waar je op moet letten als je deze metalen gaat lassen. Als je tekeningen kunt lezen is dat een groot voordeel maar het is geen harde eis. Je kunt het werk uitvoeren binnen het bedrijf maar ook wel op project. Als je op projectlocaties wil werken is het belangrijk dat je over een rijbewijs beschikt.

Over het bedrijf

Als allround lasser kun je bij verschillende bedrijven aan de slag. Het bedrijf waar deze vacature open staat is gericht op het produceren en onderhouden van machines en installaties. Deze machines worden gemaakt voor fabrieken in verschillende sectoren. Daardoor werk je met verschillende richtlijnen en normen. Het bedrijf heeft ongeveer 30 werknemers in dienst en is gevestigd in de buurt van Leeuwarden. De locaties waar de eventuele projecten worden uitgevoerd zijn in het noorden van Nederland.

Arbeidsvoorwaarden

Als ervaren samensteller kun je een salaris verdienen rond de 2600 euro bruto per maand als je fulltime werkt. Hoe meer lasprocessen je zelfstandig kunt uitvoeren hoe hoger je salaris zal zijn. Het genoemde salaris is daarom een richtlijn. Je krijgt bovendien reiskosten betaald voor de kilometers die je rijd met eigen vervoer. Binnen het bedrijf krijg je de mogelijkheid om opleidingen en traingingen te volgen op lastechnisch gebied. Hierdoor kun je jezelf nog verder ontwikkelen en wordt je steeds beter in je werk.

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature neem dan contact op via de knop vacatures in de menubalk. Dan ontvang je tevens een overzicht van de vacatures die bij jou in de buurt open staan.